2777
2789
عنوان

خواب امام حسین دیدم😭

10838 بازدید | 41 پست

سلام من از بچگی امام حسین رو دوست داشتم اما الان نزدیک ۷ ساله شدیدا عاشقشم،  کار هر روز و شبم گریه بود به عشقش یه طور خیلی عجیبی عاشقش بودم ، یه شب تا نزدیکای ساعت ۳ شب گریه کردم که دلم میخواد خواب امشبم مربوط به امام حسین باشه،،شب خوابیدم خواب دیدم تو زمین کربلام، ،امام حسین رو از پشت سر دیدم که داره میجنگه لباس جنگی سبز به تن داشت😭بعد دو نفر از یارانش که نمیدونم کی بودن اومدن بهم گفتن اون شهید کربلاست 😭😭صبح از خواب بیدار شدم دلم از جا کنده شد عشقم صدبرابر شد 😭😭من دیوانه حسینم،،روانیشمممممم😭😭🖤

وای میفهمم چی‌میگی من خواب عباسو دیدم ت دلم خونه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭با اینکه چهرشونو ندیدم و حتی صداشونم نشنیدم فق اسمش اومد  همین😭😭😭😭😭😭😭😭

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای میفهمم چی‌میگی من خواب عباسو دیدم ت دلم خونه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭با اینکه چهرشونو ندیدم و حتی صداش ...

💔😭❤ای جان منم خواب دیدم بالای حرمش نماز میخونم حرم امام حسین هم رو به روم بود😭😭کلا خیلی ازین خوابا میبینم

💔😭❤ای جان منم خواب دیدم بالای حرمش نماز میخونم حرم امام حسین هم رو به روم بود😭😭کلا خیلی ازین خوا ...

خیلی برام دعا کن اون چیزی بشه ک ت دلم افتاده❤😭

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱