2777
2789
عنوان

خواب امام حسین دیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10845 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو به امام حسین دعام کنید حالم خیلی بده از صبح دیگه از بس گریه کردم دیگه جون ندارم بغض داره خفم میکنه تو رو خدا دعام کنید 😞😞😞😞😞😞😞😞😭

میشه واسه حل مشکلم صلوات بفرستی 🙏💚خیلی درمانده ام 😔😭 
شما ب هرچی فکر کنی خوابشو میبینی ربطی ب گریه و زاری نداره .  فیلم ببین بهش فکر کن شب خوابشو می ...

چرل تو خواب من خودم رومیگم ها چرا چهره امام رو نمی بینم پشتش رو می بینم‌ بزا علتش رو بگم چون من لیاقتم بیشتر از اون نیست که کامل قیافه اش رو ببینم

شما ب هرچی فکر کنی خوابشو میبینی ربطی ب گریه و زاری نداره .  فیلم ببین بهش فکر کن شب خوابشو می ...

کی گفته امام حسین مگه الکیه غکر کنی خواب ببینی باید دینت خیلی قوی باشه ok?  اندرستند؟

من یکبار خواب حضرت امام رضا علیه السلام رو دیدم که داخل حرمش کنار ضریحش نشسته بودم داشتم قرآن میخواندم ، یک دفه دیدم از یکی از درهای کنار ضریح اقا وارد شد و نگاهی به من کرد ، لبخندی زد و رفت داخل ضریح مقدس خودش که مقبره ایشون هست ، از وقتی این خواب رو دیدم چهره امام رضا علیه السلام از جلوی چشمم نمیره دیوانم کرده خدا شاهده 😭 ، چهره ایشون همش جلوی چشمم هست ، یکبار هم من خواب حضرت زینب سلام الله علیها رو دیدم ، ایشان چادری عربی مشکی بر تن داشتن و نشسته بودند روی یک نیمکت چوبی ، منم دوزانو نشسته بودم جلوی ایشان و شدیدا مشغول اشک ریختن بودم ،  ولی سرم پایین بود ، حضرت پوشیه بر صورت داشت ، به یکباره دیدم حضرت پوشیه را از صورت خودشون برداشتند و چهره ایشون رو دیدم ، چقدر ایشون زیبا بودند چهره پر از نور بود ولی اعضا صورت ایشون چشمها بینی همه برام مشخص بود ، چهره ایشونو که دیدم از خواب پریدم دیدم متکا زیر سرم خیس اب شده از بس توی خواب اشک ریخته بودم ، چهره این دو شخص مقدس امام رضا علیه سلام و حضرت زینب سلام الله علیها مانند یک نوشته که به روی سنگ حک شود و کنده کاری شود ، دقیقا داخل مغز و ذهن من حک شده ، دیوانه ام کرده ، الانم چقدر با اشک این مطلب رو اینجا نوشتم ، خدایا پناه بر تو ، 😭😭😭ـ

خدایاتنهاکسم‌تویی بی‌کسم‌نکن ، تنهاپناهم‌تویی‌بی‌پناهم‌نکن ، تنها‌امیدم‌تویی‌ناامیدم‌نکن

منم دوبار دیدم . سال ۹۱ بود که باردار بودم قرار بود دخترم بشه. دیدم که توی بیمارستان زایمان کردم توی اتاق بودم که امام حسین بچه رو بغلش کرده و باهاش حرف میزنه و میخنده چهره اش رو اصلا ندیدم ولی عبای بلند سفید داشت صورتش هم پرنور . بهش گفتم دخترم رو میدی بغلم گفت این دختر نیست پسره اسمش هم ابوالفضل. یک ماه بعد خوابم جنین رو ۶ ماهگی از دست دادم. بار دوم هم باردار شدم اونم پسر بود ولی ۷ ماهگی توی شکمم مرد سومی هم پسر شد اسمش رو گذاشتم ابوالفضل. 

دومین خوابم بعد فوت  عمو و بابای عزیزم بود که خیلیییی دوست داشتم برم کربلا ولی جور نشد 

دیدم روبروی ضریح ایستادم از توی ضریح صدای امام حسین میاد ازم پرسید شفاعت کیو میخوای ؟ گفتم بابام 

دوباره پرسید دیگه شفاعت کیو میخوای بار دوم گفتم عموم

توی زندگی هر مشکل داری فقط به ائمه بگو از ته دل مطمئن باش بهت میده اگه به مصلحتت باشه . اگه نده مطمئنا بهترین ها برات رقم میخوره این ثابت شده هست

انشالله همه حاجتمندان به آرزوهاشون برسن مخصوصا اونا که التماس دعا کردن🤲🤲🤲♥️♥️