2777
2789

واقعا ناراحتم..ما یه شهرستان کوچیکیم اونوقت قیمتا همه بالای یک میلیارد و دومیلیارد.. شاید تو تهران و شهرای بزرگ بشه این رقما رو دراورد.. ولی ما کل درآمد سالمون که هیچی ام نخوریم اینقدر نمیشه🥲😞😞😞

خیلی ناراحتم بچه ها.. فکر اینکه هیچوقت خونه دار نشم دیوونم کرده..اعصابم خیلی بهم ریخته..

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه اینجورین

درامدا همینه تو شهرای بزرگم والا باببدبختی بشه این مقدار پول دراورد

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

همه اینجوری هستن 

آخه ادم خیلیا رو میبینه خونه میخرن زمین میخرن ماشین عوض میکنن.. والا من اصلا زن ولخرجی ام نیستم مثل خیلیا خوبم نمیگردم و بپوشم..ولی همش انگار از همه عقبم

بهش فک نکن . الان اکثرا مستاجرن . ولی در عین حال تلاش با فکر مثبت بگو من سال بعد خونه میخرم ناخودآگا ...

همش همینجوری خودمو سرپا نگه داشتم ولی الان دیگه کلافه شدم بخدا

آیه ۲۹ سوره مومنون بعد از هر نماز ۲۵ بار بخونید بدون اینکه بعد نماز حرفی بزنید نماز صبح ارجحیت داره.  من با این ذکر مجرب صاحب ۳  طبقه خونه شدم بچه ها واقعا ایمان بهش داشته باشید تلاش کنید ولی هی نگید از کجا و نگه میشه واگزار کنید به خدا

روانشناسی کودک
هرچی درمیاریم به زور خرج خوراک وپوشاک میشه

من همش خودمو به بقیه مقایسه میکنم.. کسایی که ازما کمتر بودن همه رفتن بالا ما انگار درجا میزنیم نمیدونم چرا

ماام خونه نداریم تو ساختمون پدرشوهرم یه واحد کوچیک داریم شوهرم ک اصلا خیال نداره از اینجا پاشیم ت ...

بخدا انگار منی.. منم تو ساختمون پدرشوهرمم..شاید کلا ۵۰ متر بشه..وای احساس خفگی میکنم توش.. نه نور داره نه تراس نه پارکینگ نه حیاط هیچی.. دیگه حالم از اینجا بهم میخوره.. شوهر منم پشتش گرم شده که اجاره نمیده نمیخواد تکون بخوره.. ولی بخدا دیگه من تحملم طاق شده