2777
2789

سلام..من ۲۱ سالمه..دانشجوی رشته مترجمی زبان دانشگاه آزاد...مدرس زبان انگلیسی هم هستم توی موسسه--این هدف من نبود..راهی بود ک توی‌مسیرش قرار گرفتم و ادامه دادم.خواسته قلبی من میدونم که این نبود++من همیشه دوست داشتم مامائی بخونم 

شدیدا و قلبا عاشق رشته مامائی هستم

نمی‌دونم این خواسته من درسته یا ن..ولی میخوام تا یکسال بکوب بخونم...دانشگاه ازادمو میرما ن اینکه ول کنم..ولی میخوام یکسال تموم درس بخونم++بنظر شما میتونم واقعا ب این خواسته ام برسم؟

سخت نیست برای کسی که رشته دبیرستانش هم انسانی بوده

با روزی ۶ ۷ ساعت میشه توی یکسال ی رشته پزشکی اورد؟بدون کلاس صرفا خودم بخونم با کتاب تست و...

اصلا منی ک دانشجو ام واسم مقدوره که بخوام کنکور. بدم ک دولتی بیارم؟

🫰🏻𝑵𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒍, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒔

سخته خیلی ولی نشدنی نیست

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

نمیتونم بگم محال 

ولی خیلییی سخته 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نشه 

حتما می تونی اتفاقا لیسانس زبان خیلی به دردت میخوره برای درسای اون

یکی از دوستای من با لیسانس مترجمی رفت پرستاری خوند الانم سر کاره

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

چرا نشه حتما می تونی اتفاقا لیسانس زبان خیلی به دردت میخوره برای درسای اونیکی از دوستای من با لیسانس ...

واسه استخدامش خوبه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

مگه نمیگی شدیدا بهش علاقه داری؟ 

خب احتمالا وقتی 60 سالت بشه هم هنوز بهش علاقه داری شایدم به خاطر ترس علاقت شده حسرت 

پس به نظرم تلاش کن واسش

شما که مدرکتم گرفتی رشتتم جوری هست که براش کار پیدا میشه پس نگران بیکار موندن و عقب موندن نیستی

همین یعنی حدودا جا پات محکمه 

البته از متن تاپیکت حس کردم شاید اطلاعات کافی نداشته باشی 

مثلا رشته مامایی جزو رشته های پزشکی نیست پیرا هست

پس حتما با یه مشاور صبحت کن راه رو برات روشن کنه بعد تصمیم بگیر 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   
چرا نشه حتما می تونی اتفاقا لیسانس زبان خیلی به دردت میخوره برای درسای اونیکی از دوستای من با لیسانس ...

🥺🤍موفق باشه

🫰🏻𝑵𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒍, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒔