2777
2789
عنوان

کیا مثل من خونه ندارن؟ دارم دق میکنم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 30 پست
تو خونه 60متری اجاره ای نشستم  خونه خودم بزرگ خونواده همسرم نمیزارن من برو داخل خونم چون راضی ...

آخ آخ امان از این خاندان شوهر که هرچی میکشیم از دست اوناس.. منم مادرشوهرم خیلی کرم میریزه به شوهرم ..چون نمیخواد از پیشش بریم.. خدا لعنت کنه هرکی تو زندگی بقیه دخالت میکنه.. ماهم دخترای عزیز خانواده بودیم با هزار امید اومدیم خانه شوهر اینج وضعمون..

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک همش میگم ای خدا هر چی دل من شکست تو ج بده

ای خواهر..امروز داشتم یاغی میدیدم بعد زنه توش میگفت اتگار خدا طرف آدمای رزله!!! همونجا گفتم آره بخدا..طرف اوناس

منم مثل توام تو یه شهر کوچیک و مستاجر یه خونه قدیمی منم همه اطرافیانم خونه های لوکس و چند طبقه دارن ...

خیلی سخته میفهمم.. حالا من بچه ندارم ولی تو اقدامم.. خدا خودش کمکمون کنه..به همه مستاجرا خونه بده

ای خواهر..امروز داشتم یاغی میدیدم بعد زنه توش میگفت اتگار خدا طرف آدمای رزله!!! همونجا گفتم آره بخدا ...

من ای چیا قبول ندارم هر بار دلم شکست خدا ی چی نشون داد امیدم ب خودشه 

میخوایم بریم ی جا ک خودم باشم و همسرم 

آخه ادم خیلیا رو میبینه خونه میخرن زمین میخرن ماشین عوض میکنن.. والا من اصلا زن ولخرجی ام نیستم مثل ...

با ای وضعیت امثال نا فقط بتونن خرج خوراک دربیارن 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
من همش خودمو به بقیه مقایسه میکنم.. کسایی که ازما کمتر بودن همه رفتن بالا ما انگار درجا میزنیم نمیدو ...

منم همه دوستا وفامیلا که بامن ازدواج کردن خونه دارن ولی من به قول شما درجامیزنیم

خودتوپیداکن. بقیه چیزاتوگوگل پیدامیشه