2777
2789

چند ساله روز حضرت علی اصغر نذر شیر دارم 

تا قبل کرونا خودم میرفتم همایش حضرت علی اصغر پخش میکردم ولی دوسال قبل یه خانومی میگفت برای شیرخوارگاه شیرخشک میدیم پویش شیر خشک نذری بود به نیت حضرت علی اصغر و مادرشون که پول میفرستادم برای این خانوم

امسال گفتم خودم بخرم پخش کنم که بچه هام جفتشون مریضن 

امشب یا فردا باید نذرمو بدم نمیدونم بفرستم برای همون خانوم که دوساله همین کارو کردم یا موسسه مهرآفرین؟یا خودم برم پخش کنم 

بچه ها مریضن اصلا فکرم درست کار نمیکنه 

دعا کنید مریضی از خونه ما بره بیرون الان دوماهه بچه هام همش مریضن تا خوب میشن باز مریض میشن🙏😓

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

اره عزیز تا پارسال خودم نذر میکردم اونجا میدادم شماره کارتم گذاشتن الان برا شیرخوارگان 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای موسسه مهرآفرین؟

اره عزیز موسسه مهرافرین شماره کارت خانم دانشور گذاشتن حتما همینجا بدین من تا پارسال که دستم باز بود هر پنج شنبه مهرورزی کمک میکردم خیلی خوب بود 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اره عزیز موسسه مهرافرین شماره کارت خانم دانشور گذاشتن حتما همینجا بدین من تا پارسال که دستم باز بود ...

ممنون عزیزم 

میخواستم مطمئن بشم 

ممنون عزیزم  میخواستم مطمئن بشم

مطمعن باش عزیزم پیجش تو فالوور شاهین صمد پور هست 

من باشم به کمیته امداد کمک میکنم از همه جا معتبرتر 

اتفاقا اونجا اصلا مطمئن نیست به نظرم🙈🙈شایدم اشتباه باشه ولی خوب دیدم کسایی که تحت پوشش بودن و یه چوب کبریت بهشون نمیدادن

مطمعن باش عزیزم پیجش تو فالوور شاهین صمد پور هست 

اره الان دیدم یهو فکرم مشغول شد که بفرستم اینجا یا نه 

شوهرمم به هرجایی اطمینان نداره ولی میگم بفرسته همینجا

اتفاقا اونجا اصلا مطمئن نیست به نظرم🙈🙈شایدم اشتباه باشه ولی خوب دیدم کسایی که تحت پوشش بودن و یه چ ...

کی گفته همچین چیزی 

تعداد تحت پوشش اونجا خیلیییی زیاده و نباید انتظار داشت مقدار خیلی زیادی به هرکس برسه ولی نسبتا  به طور عادلانه و مرتب تقسیم میشه 

درضمن خیلی ها بچه به فرزندی میگیرن و ماهیانه بهشون پول میدن، بچه ها هربار چیزی بخوان نامه میدن به پدرمادرهاشون و میگن مثلا گوشی نیاز دارم پدر مادرها سریع براشون تهیه می‌کنند