2777
2789
عنوان

الهی شکررر نتایج اومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 37 پست
رشت انسانی بودم عزیزان

واقعاآفرین بهت👏🏻👏🏻👏🏻

میشه بپرسم تست میزدین یانه مثلاقلم چی یا...

دخترخالم میره دهم اونم انسانیه مامانش میگه فعلازوده واسه قلم چی

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاآفرین بهت👏🏻👏🏻👏🏻 میشه بپرسم تست میزدین یانه مثلاقلم چی یا... دخترخالم میره دهم اونم انسا ...

تشکر عزیزم بله قلمچی آزمون میدادم 

نه اصلااا... باید از همین الان شروع کنن هرچقدر زودتر بهتر

منم همه بهم میگفتن بذار برا سال آخر اما واقعا خدا توفیق داد که از همون اول خوب خوندم پ انباشته نشد 

رقبای دیگه خیلی زودتر از اینها به فکر میفتن

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
تشکر عزیزم بله قلمچی آزمون میدادم  نه اصلااا... باید از همین الان شروع کنن هرچقدر زودتر بهتر ...

منم همینومیگم تمام سعیمومیکنم راضیش کنم

ممنونم ازت خوشگل خانم❤

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱
منم همینومیگم تمام سعیمومیکنم راضیش کنم ممنونم ازت خوشگل خانم❤

فدای محبتت عزیزم

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  

@آینازپلنگ۱۲۳۴۵ آیناز توی یکی از تاپیکا که درصدامو گفتم گفتی باور نمیکنم😂⁦❤️⁩

درصدهات چند بودن؟

فارسی ۷۰ عربی عمومی ۷۰دینی۸۸زبان ۵۴ ریاضی ۶۳اقتصاد۹۲فنون ۴۳ جامعه۸۸ فلسفه منطق ۳۶ روانشناسی ۸۸

@آینازپلنگ۱۲۳۴۵   آیناز توی یکی از تاپیکا که درصدامو گفتم گفتی باور نمیکنم😂⁦❤️⁩

خداروشکر تبریک میگم موفق باشی😘😘😍😍اخه اینجا از بس دروغ میگن ادم باور نمیکنه دیگه

حالا میخوای چکاره شی؟😎

دختر رشتی😍😍😍دانشجو روان شناسی

آفرین😍💗

واقعا خسته نباشی💪🏻🌱

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

از چندم شروع کردی به خوندن؟روزی چند ساعت میخوندی؟چه کلاسایی میرفتی؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنی💚

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
خداروشکر تبریک میگم موفق باشی😘😘😍😍اخه اینجا از بس دروغ میگن ادم باور نمیکنه دیگه حالا میخوای چکا ...

فدات شم گلم مرسی ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

آره حق میدم عزیزم

انشاالله فرهنگیان تهران