خلال مدیر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 عنوان الهی شکررر نتایج اومدن | مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 37 پست رتبهٔ۶۰شدم بلاخره به هدفم رسیدم بعد اینهمه زحمت✔️ کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم. 1401/05/13 | 04:38 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 عالیییی بهترین رتبه رو آوردی خدارو شکر نتیجه زحمتات بوده ان شالله همیشه موفق باشییی😊 ... سلامت باشی عزیزم مرسی❤️❤️ کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 از دهم البته یازهم منسجم تر شد و باز دوازدهم بیشترین انسجام خودش رو داشت ساعت مطالعه متغیر بودباتوجه به برنامه ی اون روز کم و زیاد میشد کف ۹ساعت وسقف ۱۳ بطور میانگین ۱۱ساعتکلاس نمیرفتم @کیک_عسلی کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
شنل_سرخ_سفید عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 242 خیلی برات خوشحال شدم یک دفعه یادت افتادم گفتم بیام ببینم نگفتی رتبه ات چند شده که این تایپک دیدم آرزوی موفقیت عزیزم
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 خیلی برات خوشحال شدم یک دفعه یادت افتادم گفتم بیام ببینم نگفتی رتبه ات چند شده که این تایپک دیدم&nbs ... عزیز دلممم جان منی شما مرسی که به فکرم بودی گلم ❤️❤️😍🤩 کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
miniyator6c عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 6905 سلام گلم خوبی تاپیکتو دیدم خیلی خوشحال شدم برات عزیزدلم خیلی دنبال کاربریت گشتم خواستم ببینم چه کردی ایشالله موفق باشی گلی وبه بهترینابرسی . 🌻🌻💚
خلال مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 725 سلام گلم خوبی تاپیکتو دیدم خیلی خوشحال شدم برات عزیزدلم خیلی دنبال کاربریت گشتم خواستم ببینم ... سلامت باشی عزیز دلم مرسی از لطفت مهربونم❤️❤️ کاربر سابق به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.
خانم_معلم_اینده_تویی عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 1586 سلام لایکم میکنید فردا یه سوال دارم ازتون👩🏫❤ الهی هر آنچه که خیر است ومانمیدانیم✨🌱
آینازپلنگ۱۲۳۴۵ عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 6620 سلام خلال خوبی اینازمدرخاست دوستی میدم سوال دارم ازت لطفا قبول کن😞 دختر رشتی😍😍😍دانشجو روان شناسی