2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 64 پست
دوتا ۱۳کیلو چاق شم دوساله بدون یک کیلو برگشت چمنی ک درجاکم میکردم

بدون نسخه هم میدن ؟ 

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرص چاقی خوردم صفراموبرداشتن ترسناک و عفونت یکی اینجابهم گفت راسیب بخر خریدم باورت میشه۴۲بودم الا ...

راسیپ همون سپروعه

ب شکل شربت و قرصش هست

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
ازته دل آرزوم بود این مشکل من بود وبراش تاپیک میزدم😐😐😐😐😐😐😐😐😐

عزیزم جای من نیستی دیگ. باورکن لاغری هم چالشای خودشو داره .الان من همش خجالت میکشم ازلاغری رگای دستم شبیه پیرزنا شده. مچم اندازه بچه ۵ساله. والا اگ لاغربودی دراین حد درک میکردی

والا همه چی میخورم دریغ ازیک کیلو. حالا اکثرا ببخشید یبسم هستما  ولی نمیدونم این غذاها کجامیرن ...

هععععی من که همیشه خدا رژیمم که وزنم اضافه نشه🥺

خدایا شکرت که هرچی میخوام رو به بهترین شکل و در بهترین زمان بهم میدی❤️
قبلنا میخوردم فقط شکمم بالااومد و همش خاب بودم. یماه پیش بازشروع کردم کلا هیچ تاثیری نداشت روم دیگ.ق ...

کالری شمردی روزی چقدر میخوری؟

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
شما هم مثل منی😑

من وزنم خوبه ولی لاغر میزنم اونم بدجور 

پدرم سالها پاش درد داشت و همینطور ظاهر پاشون  معمولی نبود...هر بار میگفت این یادگار جبهه س...و من خواهربرادرام میگفتیم خب برو مثل همه بگو جانبازم بگو مشکل دارم..حتی من خودم برای کنکورم بهشون رو زدم که یه کارت چیزی بده بمن که شامل مزایای خانواده جانباز و ایثارگر و از اینجور چیزا بشم و وارد دانشگاه بشم ....ولی هر بار این جوابشون بود اونم قاطع و صریح من برای این رفتم جبهه که ناموس زیر دست اون ملعونا نیفته اگر اون عراقی ها خاک ما رو میگرفتن حتی به نوزاد تو گهواره هم رحم نکردن ....من برای پول و مزایا و رتبه و اینا جبهه نرفتم و نون زحمت خودمو میخورم ...شکر خدا منم وارد دانشگاه شدم شکر خدا نون حلال زحمت پدرم همه ی برادارم وضعشون توپه ..‌شکر خدا هیچ وقت هدف والای پدرم از جبهه رفتن  بخاطر امیال دنیایی ما زیر سوال نرفت بهت افتخار میکنم پدرم عزیرتر ازجانم تو واسه آب و خاک و ناموست جنگیدی...‌درضمن بگم ما کوردیم یادگرفتیم نه حقی رو پایمال کنیم و نه حقمونو کسی بخوره دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره مطمئن باش حقمونو میگیریم ...‌۱۵فوریه روز نحس و سیاه برای کوردهاس..خدایا خودت ظالم رو کن فیکون کن .... 

لطفا قرص نخورید به هیچ وجه 

من خودم کممونده بود بترکه معدم،بیماری گرفتم و صورتم پر جوش و لکه شد و صورتم پف کرده بود حال همه ازم به هم میخورد،فشارخون گرفتم و عفونت گرفتم