2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 64 پست
شربت راسیپ؟؟ واقعا چاق میکنه؟؟ من واسه دخترم خریده بودم ولی باهاش عصبی میشد دیگه ندادم بهش همونجور ...

برای بچه یکم قویه بخاطرسیپرو آره بابامنونجات دادازون استخوانی بودن  صددرصد ی شیشه تاشش کیلو چاق می‌کنه روزی س ق چ خوری قبل هروعده فقط ممکنه تاسه روزهای بیاره ک اولش میخری سه شب فقط قبل شام بخوربعدش سه وعده کن.لعنت ب کپسولهای عطاری کپسول فرشته  می‌خوردم ورم کردم ورم خابیدبدرک صفراموبرداشتن راسیب عالیه دکترم تاییدش کرد

رنگ ولایتhaircolorist

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی اسکلتمم بمونه بچه نمیارم😂تااین حد😂 اره اصلا نرفتم ولی مشکل خاصی ندارم

در این حد یعنی😱🤦‍♀️😅

خب اگه مشکل دیگه ای نداری از تیروییدت نیس

چون تیرویید پرکار کلی علایم داره.

خدا💖 
غذاهای پرکالری بخور زیادم کم نداری چهار پنج کیلو اضافه کنی خوب میشی 

والا همه چی میخورم دریغ ازیک کیلو. حالا اکثرا ببخشید یبسم هستما  ولی نمیدونم این غذاها کجامیرن پس بخارمیشن چی میشن😄

برای بچه یکم قویه بخاطرسیپرو آره بابامنونجات دادازون استخوانی بودن  صددرصد ی شیشه تاشش کیلو چاق ...

چند تا شیشه مصرف کردی؟؟

خدایا هزاربار شکرت منو لایق داشتن دو تا فرشته دونستی کمکم کن ب نحو احسن دخترامو تربیت کنم👨‍👩‍👧‍👧
در این حد یعنی😱🤦‍♀️😅 خب اگه مشکل دیگه ای نداری از تیروییدت نیس چون تیرویید پرکار کلی علایم داره ...

اره هم خودم هم شوهرم متنفریم ازبچه😂

والا هیچ مشکلی ندارم فقط لاغریمه

دوتا ۱۳کیلو چاق شم دوساله بدون یک کیلو برگشت چمنی ک درجاکم میکردم

ممنون از راهنماییت

خدایا هزاربار شکرت منو لایق داشتن دو تا فرشته دونستی کمکم کن ب نحو احسن دخترامو تربیت کنم👨‍👩‍👧‍👧
خیلی اعتمادبنفسم داغون شده.رگای دستم ازلاغری بیرون زده😢

من مثل تو ام

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

کلی ازمایش دادم سالمم

ولی من مشکلم اینه ک اشتها ندارم

اصلااااا غذا خوردن و دوست ندارم

هرچی تصمیم میگیرم غذا بخورم بازم نمبتونم

روزی ب زور یک وعده میخورم با بی حوصلگی

۱۶۲ قدمع

۵۲ وزنم

ولی تصمیم دارم با قرص رد جینسینگ و سیپرو یکم چاق بشم 

با دوز کم و مدت کوتاه

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!