2777
2789
عنوان

چه مدل شال ترنده🤔🤔🤔🤔🤔

142 بازدید | 15 پست

براعقد اقوام میخوام مانتو بلند مشکی میپوشم شال مجلسی چه رنگ و مدلی بخرم 

راستی مانتوم تاروی پامه کفش چه مدلی بپوشم پاشنه خیلی بلند نمیتونم بپوشم

از این توری نازک ها

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی من چند روز پیش شال توری دیدم دور گردن یه دختری خیلی قشنگ بود

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
عکس ندارین

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

عکس میتونی بدی شبیهشو

نه راستش بازار دیدم، ولی تور ساده بود با نوار دوزی اطرافش ، رنگشم نسکافه ای بود، قشنگ بود

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
کفش چی بپوشم

اگر پاشنه بلند دوست ندارید عروسکی یا کفش تختی که قشنگ باشه خوبه بنظرم، من خودم از این فرصت‌ها استفاده میکنم که به پاشنه بلندها حمله کنم😅😁