2777
2789
عنوان

بیاید براتون بگم 🥲

1008 بازدید | 16 پست

سلام عزیزا 

خوبید خوشید 

میشه این شبا اگه دلتون شکست برام دعا کنید 

این روزا اصلا حالم خوب نیست بخاطر خیانت مامانم میخواد جدا شه .من میمونم و یه آبجی معلول 

میخوام مستقل شم طلاهامون و بفروشم آبجیم و بردارم و برم یه جای دور از همه زندگی کنیم .

نمیتونم تنهاش بزارم اون از من بدبخت تره .

نمیدونم با دلم چکار کنم با عشقم چکار کنم 

خانوادش بفهمن پدر و مادرم میخوان طلاق بگیرن عقب میکشن 

میخوام بهش بگم تمومش کنیم 

دلم براش میسوزه ۵ سال عمرش و با من هدر داد 

الاهی ب حق امام حسین مشکلتون حل بشه خدا غم و ناراحتی و از شما خواهرتون دور کنه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه 

چرا نشه عزیزم قربون امام حسین برم دست رد ب سی‌نت نمیزنه عزیز دلم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
انشاالله ک مشکلات حل میشه ی نفس راحت میکشی اما پیش خودت نبر ندوز از کجا معلوم عقب بکشن ... بزار او ...

فعلا چیزی نمیگم اما اگه طلاقشون قطعی شد خودم میرم ازین شهر که دیگه نبینمش 

میدونم اونا هیج وقت سراغ دختر بی خانواده نمیرن

میشه،،همه مشکل داریم،من خودم کنکور خراب کردم میخوام بمیرم نمیدونم چیکار کنم،،ولی چیکار کنیم دیگه

منم کنکور داشتم قبول نشدم اما مهم نیست برام 

انقدر درد دارم که این قبول نشدنه شیرین ترین دردمه