2777
2789
عنوان

همینو کم داشتیم🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 29 پست
بر چشم بد لعنت چی میگه اونجا

نمیدونم🤦🏼‍♀️😂

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
وای خدای من😐😐😐  پدر شوهر من امسال از عید فقط نزدیک ۲۰ تا ماشین خریده و عوض کرده من هرروز با ...

اره دیگه🥴

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑😑

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

یه دوستا من برادر شوهرش ماشین ساینا خرید همینجوری استوری کرد....

رانندگی بلد نبود چند هفته بعدش چپ کرد.. عکس ماشینو گذاشت و نوشت بالاخره حسودا کار خودشونو کردن😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
وای خدای من😐😐😐  پدر شوهر من امسال از عید فقط نزدیک ۲۰ تا ماشین خریده و عوض کرده من هرروز با ...

مد شد خواهر نزاریم گله میکنن😅

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
🤣🤣🤣🤣منم داداشم امروز ماشینشو اورده بزارم استوری🤣🤣🤣🤣🤣🤣

برو تا دیر نشده😐🤣

مد شد خواهر نزاریم گله میکنن😅

هییییی روزگار😂🚶‍♀️

یه دوستا من برادر شوهرش ماشین ساینا خرید همینجوری استوری کرد.... رانندگی بلد نبود چند هفته بعدش چپ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
یه دوستا من برادر شوهرش ماشین ساینا خرید همینجوری استوری کرد.... رانندگی بلد نبود چند هفته بعدش چپ ...

وایییی😂

برو تا دیر نشده😐🤣

🤣🤣🤣🤣اره برم فایده نداره داداشم بشنوه گله میکنه

🤣🤣🤣🤣اره برم فایده نداره داداشم بشنوه گله میکنه

اره دیگه زشته😐🤣

هییییی روزگار😂🚶‍♀️

به خدا زمونه ای شد یه قوری میخرن استوری میکنن 

به خدا زمونه ای شد یه قوری میخرن استوری میکنن 

اره بخدا