میشه مگه؟؟؟ لابد امتیازایی ک بایدو نداشتید فقط درس نیس ازمونای همگام نمرات معلما اینا همه تاثیر دار ...
گلم من با فارسی۲٠.۱۹.۱۸انسانی نیاوردم دوستم با ریاضی ۲٠.۱۹ریاضی فیزیک نیاورده رفتم اداره میگن از صبح تو پنجمین نفری داری میای
من یک دختر موفقم یک دختری که بخودش افتخار میکنه چون مستقله و بخودش تکیه کرده بچگی سختی داشتم و زود بزرگ شدم از یه طرف بده این مستقلی... از طرفم خوب چون باعث شده به عقاید و افکار ارزشمندی دست پیدا کنم و خودم اولویت زندگیم باشم...خانوما لطف کنین به عقاید هم توهین نکنین شما خودتونم بکشین نمیتونین عقاید چندین ساله یه نفرو عوض کنین پس سرتون تو زندگی خودتون باشه ...تاپیک ترسناک تکم کنین...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مدرسه ما میگه هدایت تحصیلیا از اداره اشتباه خیلی از بچه ها همش هاشور خوردن گفتن تو اخبار اعلام میکنن
صدرحمت به مدرسه شما مدرسه ما میگه میخواستین درس میخواندین😐
رفتم اداره میگن کاری از دست ما برنمیاد
من یک دختر موفقم یک دختری که بخودش افتخار میکنه چون مستقله و بخودش تکیه کرده بچگی سختی داشتم و زود بزرگ شدم از یه طرف بده این مستقلی... از طرفم خوب چون باعث شده به عقاید و افکار ارزشمندی دست پیدا کنم و خودم اولویت زندگیم باشم...خانوما لطف کنین به عقاید هم توهین نکنین شما خودتونم بکشین نمیتونین عقاید چندین ساله یه نفرو عوض کنین پس سرتون تو زندگی خودتون باشه ...تاپیک ترسناک تکم کنین...
امسال هدایت تحصیلی ها اشتباه شده کلا. نمیدونم چی شده. خواهر من معدلش مثل شما بالاس. اون وقت نه تجربی اورده نه ریاضی. انسانی هم الویت آخر اورده. بعد هنرستان و معارف اسلامی آورده 😐😐میخوایم بریم ببینیم میشه پیگیری کرد
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست