2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت خب برو نظری خودت رفتی رشته های هنرستانو انتخاب کردی از ما میخوای مشکل رو شناسایی کنیم؟

عزیزم منظورش اینکه که با این معدل تو رشته نظری چیزی نیاورده درست مثل من

من یک دختر موفقم یک دختری که بخودش افتخار می‌کنه چون مستقله و بخودش تکیه کرده بچگی سختی داشتم و زود بزرگ شدم از یه طرف بده این مستقلی... از طرفم خوب چون باعث شده به عقاید و افکار ارزشمندی دست پیدا کنم و خودم اولویت زندگیم باشم...خانوما لطف کنین به عقاید هم توهین نکنین شما خودتونم بکشین نمیتونین عقاید چندین ساله یه نفرو عوض کنین پس سرتون تو زندگی خودتون باشه  ...تاپیک ترسناک تکم کنین...  

معدل دوسال قبلت چنده؟

من‌همـونیَم‌که‌هرشـب‌یادش‌میـرِه‌چـقد‌ردوسـش‌نداریو‌دوباره عاشِـقـت‌میشه:)                                                          -"بِـه‌وَقـتِ‌نِـگـاه"^^ 
مدرسه میفرسته؟  تو هدایت تحصیلیت چی آوردی

بیا تاپیک اخرم مال منو ببیننن خدالعنتشون کنه 

من یک دختر موفقم یک دختری که بخودش افتخار می‌کنه چون مستقله و بخودش تکیه کرده بچگی سختی داشتم و زود بزرگ شدم از یه طرف بده این مستقلی... از طرفم خوب چون باعث شده به عقاید و افکار ارزشمندی دست پیدا کنم و خودم اولویت زندگیم باشم...خانوما لطف کنین به عقاید هم توهین نکنین شما خودتونم بکشین نمیتونین عقاید چندین ساله یه نفرو عوض کنین پس سرتون تو زندگی خودتون باشه  ...تاپیک ترسناک تکم کنین...  
مگه هرکی 19 و 20 نباید بره هنرستان

اینا تحربی و انسانی میخوان ن هنرستان 

کسی نگفت علاقه 

گفتن اجبار

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

عزیزم منظورش اینکه که با این معدل تو رشته نظری چیزی نیاورده درست مثل من

میشه مگه؟؟؟

لابد امتیازایی ک بایدو نداشتید فقط درس نیس ازمونای همگام نمرات معلما اینا همه تاثیر دارن

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

بخدا اشتباه اومده😭😭 منی که معدلم ۱۹.۶۰ علوم. ریاضیم ۲۰ ب آوردم تجربی رو

منم اینجوریم بیا تاپیک اخرم خدالعنتشون کنه چرا اینجوری کردن

مدرسه ما میگه هدایت تحصیلیا از اداره اشتباه خیلی از بچه ها همش هاشور خوردن گفتن تو اخبار اعلام میکنن

😭😭😭خدا کنه من که دارم دق میکنم این همه زحمت بکش معدل نمره خوب بیار تجربی بدن ب

زندھ ام،زنده به رویاي بین الحرمین...⁦:-)⁩