2777
2789
عنوان

یکی راه حل بده برای تربیت بچه

321 بازدید | 33 پست

سلام خوبین؟من یه پسر۳سال وسه ماهه دارم،همه چیزپرت میکنه،مثلا من ورزش میکردم اومدچسبید بهم گفت منم ورزش کنم گفتم اینجوری که نمیشه،برویکم اونورتر،باشد بااعصبانیت هرچی دم دستش بود برداشت پرت کردگفت ورزش نکنم،گفتم چراورزش بکن ولی یکم باید فاصله داشته باشیم،اشک چشمشم که سریع میاد گریه کرد گفت اصلا میرم دربازکرد بره رفتم که درببندم توراه پله داد وهوارراه نندازه دست منو محکم محکم چنگ مینداخت ومیزد،واقعا خسته شدم نمیدونم چی بگم این یه نمونه اشه سرهرچیزی همین کارهارومیکنه،نمیدونم چی بگم چیکار،یه وقتهایی انقدرحرصم میده گریه میکنم،یا بعضی اوقات تنبیهش میکنم بعد خودم اعصابم خوردترمیشه عذاب وجدان میگیرم حالم خرابترمیشه یه وقتهایی به زبون میگیرم،یه راه بدید بتونم اینارو ترکش بدم،یکم بادرک ترباشه،حالم خیلی بده،مخصوصااینکه خیلی میزنه

احتمالش هست 

بازم میگم احتمالش هست بیش فعال باشه

یکبار به یکی اینجا گفتم بچت نشانه های بیش فعالی داره فقط کتکم نزد

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننه جان در و باز کرده بره 😂😂

اگه بداخلاقه درست میشه 

پسر منم خیلللی بد اخلاق بود .بداخلاق بی خواب بی اعصاب نق نقو و ..

الان عالی شده

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

لوس شده خیلی احتمالا یا خودت یا پدرش خیلی نی نی به لالاش گذاشتین

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 

خیلی بده زدن رو یاد گرفته!!!!

هروقت زد دیگه کلا باهاش کاری نداشته باش. نادیده بگیرش تا یه مدت که متوحه اشتباهش بشه‌ 

متوجه شد باید به زبون بگه که کارم اشتباه بود. یعنی خودش به نتیجه برسه ک اشتباه کرده. فکر کنه. متوجه شه‌ 

خیلی بده اینجوری بخواد ادامه بده

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

با یه مشاور مشورت کن شاید رفتارت از قبل اشتباه بوده الان اینجوری شده

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی

پسرت همسن پسرمنه خدانگهش داره

بنظرت کمبود محبت داره دوستداره جلب توجه کنه ی مدت ب دلش بیا هرکاری کرد بغلش کن بوسش کن بگو هرجور ک تودوستداری اروم ک شد کار درستو بهش یاد بده

احتمالش هست  بازم میگم احتمالش هست بیش فعال باشه یکبار به یکی اینجا گفتم بچت نشانه های بیش فع ...

نه عزیزم بعید به نظر میاد 

من پسرم و بردم بهترین دکتر روانپزشک کودک تهران 

گند زد با تشخیصش 

فقط خدا رحم کرد داروهایی که داد ندادم بهش 

این بچه ها اکثرا بداخلاق و نق نق و هستن که به مرور درست میشن 

نشانه بیش فعالی چیز دیگه ایه

با بازی بهش یاد که هر چیزیو ادم حقشو نداره پرت کنه چنتا چیز دورت بزار با چنتا توپ,تووپو بنداز دست بزن بخند بعد یه وسیله بردار وانمود کن بندازی بعد اخم کن و با انگشت اشاره بگو نه نمیشه همینجوری ادامه بده کم کم یاد میگیره که نباید پرت کنه

وقتایی که حوصله اش سر جاشه خیلی باهاش حرف بزن اسی 

بگو از کدوم کاراش ناراحت میشی و کدوم و خیلی دوست داری 

بچه این سنی کاملا حرفتو می‌فهمه و روش تاثیر میذاره

ننه جان در و باز کرده بره 😂😂 اگه بداخلاقه درست میشه  پسر منم خیلللی بد اخلاق بود .بداخلاق ب ...

من ی بار بچم این کارو کرد رفت بیرون منم خونسرد درو بستم قفلشم زدم گفتم بیرونی جاش توبیرونه انقدر ترسید ک هرچی میگم میگه چشم مامان 🤣ب جا حرص خوردن خیلی ریلکس برخورد کن ببینه رو هیچ کاریش حساس نیستی بیخیال میشه 

من ی بار بچم این کارو کرد رفت بیرون منم خونسرد درو بستم قفلشم زدم گفتم بیرونی جاش توبیرونه انقدر ترس ...

😂😂😂😂