2777
2789
عنوان

شوهر عقدیم میگه

205 بازدید | 4 پست

حقوقش نصف اون چیزی که میگیره گفت الان متوجه شدم گفت تو بعدکه اونی تو زندگیم بهت میگفتم و گفتم که حقوقم متغیره و بالصافه کار اینه یا حقوق شخصیه 😕😐 و تو دوماه بیا تو زندگی من خودت ثابت کن تمام زندگی من مال تو 

تو تاپیک قبلتم گفتم حق باتوعه ولی دیدم اکثرا اینجوری بودن بخاطر اینکه مطمئن بشن زنشون بسازه از اول چیزی نگفتن ولی بعد عروسی یهو خونه و ماشین زدن بنام زنشون

اما از نطر من کلا اشتباهه زندگی مشترک پنهان کاری نداره 

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شوهرتون احتمالا زیاد مثل بنده به گوشش خورده، که برخی خانم ها عاشق خرج کردن هستن.

ولی خب واقعیت در رفتار میشه ثابت کرد خانم ها هم خرج کردن بلدن هم مدیریت خرج و درک کردن شرایط مالی وبا پس انداز آشنایی دارند