2777
2789
عنوان

یکی راه حل بده برای تربیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 33 پست
ازکجابایدبفهمم؟

ببر مشاور کودک

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من مادر نیستم ولی خاهرزادم صبحا تایم کاری رو پیشم میمونه از اول  رفتارش با من بهتره نسبت ب مادرش... با اینکه مادرشو خیلی بیشتر دوس داره و همشم به من میگه تورو دوس ندارم هیشکیو دوس ندارم فقط مامانمو دوس دارم... ولی پیش من خیلی خوش اخلاق تره و حرف گوش کن تر ، تنها دلیلشم اینه رفتارای بدشو نادیده میگیرم اصلا انگار وجود نداشت اون رفتار نه توجه منفی نشون میدم ک داد بزنم یا بگم چرا اینکارو کردی فلان ...نه توجه مثبت ... هیچی 

وقتی میبینه با کارای هیجانی توجهی نگرفته منطقی رفتار میکنه خیلی ... حالا این ی دلیلشه ی دلیلشم اینه ک من خیلی باهاش بازی میکنم مامانش نه ... قشنگ وقت اختصاصی میزارم برا بازی باهاش دل ب دلش میدم تو بازی انگار همسنش هستم... حالا شما باز کتاب بخون یا دوره ببین اصولی تره

من تجربی گفتم جامع و کامل نیس حرفهام

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننه جان در و باز کرده بره 😂😂 اگه بداخلاقه درست میشه  پسر منم خیلللی بد اخلاق بود .بداخلاق ب ...

خوابش خوبه فقط باکوچک ترین حرفی سریع پرت میکنه میزنه واشک میریزه،چیکارکردین درست شد؟

ماتویه شهرغریبیم خونه مونم شوهرم صبح میره شب میاد اونم خسته تابحال پیشش حتی دعوامونم نشده

تفریحی چیزی میبری بچه رو؟براش وقت میزاری باهاش حرف مییزنی بازی می‌کنی ؟

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
خوابش خوبه فقط باکوچک ترین حرفی سریع پرت میکنه میزنه واشک میریزه،چیکارکردین درست شد؟

خیلی باهاش حرف زدم 

باباش هم باهام همراه بود 

کم کم خودش تغییر کرد 

پرت نمی‌کرد چیزی و فقط بداخلاق بود 

یه خرید نمیتونستم باهاش برم بسکه گریه میکرد 🤦

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
خیلی بده زدن رو یاد گرفته!!!! هروقت زد دیگه کلا باهاش کاری نداشته باش. نادیده بگیرش تا یه مدت که مت ...

اینوامتحان کردم خیلی بدترمیکنه انقدرپرت میکنه ومیزنه تاخسته بشه،،،یکی دوبارم خیلی حالم بدشد سکوت کردم ولی نشستم گریه کردم اومد کنارم بوسم کرد گفت ببخشید،براش توضیح دادم کارش بده دیدگریه نمیکنم دیگه پاشد رفت پی کارش اصلاگوش ندادببینه دارم چی میگم😕

پسرت همسن پسرمنه خدانگهش داره بنظرت کمبود محبت داره دوستداره جلب توجه کنه ی مدت ب دلش بیا هرکاری ...

من حتی وقتایی که مثلا دارم ظرف میشورم یهوبدوبدو میاد محکم میزنه بهم بعدم اویزونم میشه دندوناشم بهم فشارمیده😕

ازکجابایدبفهمم؟

حتما برو مشاوره عزیزم اینکه میگی گریه میکنم یا بعضی وقتا تنبیهش میکنم هردوتاش اشتباهه.من رفتم مشاوره.مشاوره حتما کمکت میکنه مشکلت حل میشه.اینجا هرکس ی چیزی میگه بدتر گیج میشی

با بازی بهش یاد که هر چیزیو ادم حقشو نداره پرت کنه چنتا چیز دورت بزار با چنتا توپ,تووپو بنداز دست بز ...

این خوبه حتما انجامش میدم

اتفاقابه داستان واینام علاقه داره ساکت میشینه گوش میده

وقتایی که حوصله اش سر جاشه خیلی باهاش حرف بزن اسی  بگو از کدوم کاراش ناراحت میشی و کدوم و خیلی ...

اصلاگوش نمیده خیلی بهش گفتم اینکارمیکنی ناراحت میشم دردم میادو....ولی اهمیت نمیده

من مادر نیستم ولی خاهرزادم صبحا پیشم میمونه از اول  رفتارش با من بهتره نسبت ب مادرش... با اینکه ...

خوشبحال خواهرتون که همچین گوهری مثل شما داره که بهش کمک میکنید هزاران بار خوشبحالش،آرزو دارم بدون دغذغه دخترم رو بزارم پیش کسی که بهش اعتماد دارم توی خونه خودم و به کارهای خونه برسم

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر