2777
2789
عنوان

یکی راه حل بده برای تربیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 33 پست
اصلاگوش نمیده خیلی بهش گفتم اینکارمیکنی ناراحت میشم دردم میادو....ولی اهمیت نمیده

بزرگتر بشه خوب میشه 

البته اگه مثه بعضی از مامانا ولش نکنی و روش کار کنی 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادر نیستم ولی خاهرزادم صبحا تایم کاری رو پیشم میمونه از اول  رفتارش با من بهتره نسبت ب مادر ...

امتحانش میکنم حتما

ولی بازی خدایی باهاش زیادبازی نمیکنم هم کاردارم هم بعضی وقتهاحوصله ام نمیگیره ولی به حرف زیادمیگیرمش،ولی یه کارهایی بهش میگم بیابه من کمک کن وخیلیم خوشش میاد مثلا لباسشویی روشن کن،بیامسابقه بدیم هرکی زودترجمع کرد و،،،

حتما برو مشاوره عزیزم اینکه میگی گریه میکنم یا بعضی وقتا تنبیهش میکنم هردوتاش اشتباهه.من رفتم مشاوره ...

من یه پیج روانشناس کودک دارم،یه چیزایی میگه،نشدنی،مثلا یکیش این بوداگه بچه تون توی مهمونی بابچه دیگه ای دعواش شد والدین هیچ دخالتی نکنن تا خودبچه ها مشکلشون حل کنن،این واقعانشدنیه,

میگفت وقتی بچه چیزی پرت میکنه قبل ازپرتاب دستهاش بگیرید شی ازش بگیرین،یه سبد توپ بزارید بگید پرت کردنب هااینان

من اینکارمیکنم کبودمیشه ازگریه