2777
2789
عنوان

دوستان ی سوال دارم اگه میتونید جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 62 پست
فدات قشنگم از ازادی و زندگیت لذت ببر  الان بیشتر قدر ازادیتو میدونی

مشکلم اینه که آزاد نیستم بابام شکاکه نمیزاره برم بیرون بخاطر همین میخوام درس بخونم 🤦‍♀️🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخندید بهم اما من چون درسمو ادامه ندادم یعنی چی پاس کنی مثل دانشگاه خب من بلد نیستم 🤦‍♀️🤦‍♀️

پاس کنی یعنی بخونی و قبول شی

هر چی میخوای بدونی بپرس منم بزرگسالان خوندم از اول دبیرستان

مشکلم اینه که آزاد نیستم بابام شکاکه نمیزاره برم بیرون بخاطر همین میخوام درس بخونم 🤦‍♀️🥺

خب بهترین راه فرارت درسته 

درستو بخون کنکور شرکت کن رشته خوب شهر دور بزن بری مستقل زندگیتو بکنی 

مگه چقد میتونه جلوتو بگیرع بلاخره یه جایی کوتاه میاد 

بخدا هیچی نشد نداره درمورد هدفات نذار بابات و خانوادت بفهمن 

خب بهترین راه فرارت درسته  درستو بخون کنکور شرکت کن رشته خوب شهر دور بزن بری مستقل زندگیتو بکن ...

من کاشکی بزاره برم درس بخونم عمرا بزاره برم شهر دور دانشگاه عمرن 🤦‍♀️🤦‍♀️😐😐

خب بهترین راه فرارت درسته  درستو بخون کنکور شرکت کن رشته خوب شهر دور بزن بری مستقل زندگیتو بکن ...

اره استارتر دوستمون درست میگه اگر خانوادت گیرن نقشه هات رو جلو جلو نگو که مانعت نشن بزار در لحظه بفهمن

ای بابا همون شهر خودت هم باشه از هیچی بهتره  اگه ازدواج نمیکردی هم نظرش همین بود؟

آره کلا خانواده آزادی نیستیم خیلی بسته ایم خیلی حتی بازار باید با خودش برم🤦‍♀️🤦‍♀️

آره کلا خانواده آزادی نیستیم خیلی بسته ایم خیلی حتی بازار باید با خودش برم🤦‍♀️🤦‍♀️

اشکالی نداره کم کم میتونی عادتش بدی خونواده منم اینجوری بودن 

فک کن من چارتا برادر بزرگتر از خودم دارم با مامانم 

همشون گیرن 

انقد کم کم رفتم پی کارتم تا عادت کردن 

الانم گیر میدن البته ولی با یه سرویس خانم میرم و میاک گیر نمیدن 

یادمه قبلا به دوستم میگفتم خونواده‌م هیچوقت نمیذارن تنها برم بیرون اون همش میگفت عادت میکنن ولی من ناامید بودم 

ولی بلاخره اون یه ذره ازادی بدست اومد 

البته راه من این بودش که رفتم کلای رنگ و لایت ثبت نام کردم 

دوره‌م خیلی طولانی بود چند ماه طول کشید خونوادم سختشون بود منو ببرن بیارن روزای اول اینکارو میکردن ولی بعدش به مشکل برخوردن گفتم من یه سرویس زن پیدا میکنم پولش هم خودم میدم (پیش همون استادم دستیار شدم) 

بعد دیگه بیخیال شدن 

اوایل خیییلی سختگیری میکردن یه دقیقه دیر میشد زنک زدناشون شروع میشد 

الان بعد یکسال جوری شدن که روز جمعه واسه کنکور با همون خانمه رفتم کسی متوجه نشد تا وقتیکه برگشتم 

دیگه عادت کردن 

قطعا بابات هم از یه جایی به بعد سخت گیریاش کمتر میشه 

من طوری بودم که خونه داداشم توی خیابون خودمون بوده حق نداشتم تنهایی برم یا حتما باید چادر میزدم الان دیگه چادر هم کم کم گذاشتم کنار 

هر چیزی سختی خودشو داره دیگه 

منم حرص خوردم حرف شنیدم الانم خانوادم بام زیاد صمیمی نیستن ولی این شرایطمو ترجیح میدم 

خلاصه برای هرچیزی که میخوای بجنگ 

هیچکس نمیتونه درای زندگیتو به روت ببنده هیییییچکس 

من کاشکی بزاره برم درس بخونم عمرا بزاره برم شهر دور دانشگاه عمرن 🤦‍♀️🤦‍♀️😐😐

اشکالی نداره کم کم پیشرفتات رو ببینن کوتاه میان

فقط تو خونه کارایی که حساسشون میکنه رو انجام نده که گیر ندن

انقدر حال میده بهت بعد این همه سال رو پوش بپوشی بری کنار انواع سن ها یه دنیایی واسه خودش با ۱۸ ساله هابهت خوش میگذره و از سن زیادا خیلی چیزا یاد میگیری و پخته تر و ساخته تر میشی

کم کم اطلاعات عمومیت بالا میره  این چیزا رو خانوادت ببینن که علمت داره زیاد میشه سر از خیلی چیزا دیگه در میاری دختر ساده ی قبلی نیستی که بلد نبود گلیمش رو از اب بکشه بیرون کوتاه میان

همه ی اینایی که گفتم خیلی حس قشنگی بهت میده احساس میکنی یه ادم جدید متولد شده

برو جلو واز هیچی نترس مطمئنم باهوش تر و با انگیزه تر از قبل تو درسات موفق هم میشی