2777
2789
عنوان

دوستان ی سوال دارم اگه میتونید جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 62 پست
معدل نهمم 18و خورده ای بود

احتمالا بتونی بری تجربی برو اداره اول از همه اطلاعات بگیر ببین بت چی میگن ولی هرچی هست تصمیم خیلی خوبی گرفتی منم دوران دبیرستان یه سال ترک تحصیل کردم بعدش برگشتم حس خوبی داشت قطعا واسه تو هم خوب میشه

اره دیگه عزیزم تازه توی بزرگسالان مجبور نیستی حتما حضوری بری به میل خودته از طرفی دغدغه نمره مستمر ن ...

نه منظورم اینه نمیشه این 3سال و تو یک سال و نیم تموم کنی تا دیپلم بگیری حتما باید مثل مدرسه 3سال طول بکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهم و خوندم دهمم خوندم فقط امتحانات خرداد و خوب ندادم حتی نرفتم که کارناممو بگیرم از مدرسه  خو ...

اگر قبول نشده باشی باید بری درسات رو تطابق بدی با نظام جدید از اول بخونی

یعنی اگر اول دبیرستانت فیزیکش مطابق فیزیک نهم نباشه باید دوباره فیزیک رو پاس کنی

بعدم برو یه رشته که بتونی ازش نون در بیاری من جات بودم میرفتم خیاطی بعدم طراحی دوخت

نه منظورم اینه نمیشه این 3سال و تو یک سال و نیم تموم کنی تا دیپلم بگیری حتما باید مثل مدرسه 3سال طول ...

فک نکنم بشه 

زن داداش من واسه سه سال راهنمایی همین کارو کرد هر سه سالو باهم امتحان داد 

ولی واسه دبیرستان امکانش نبود باید هر سالو جداگونه بخونه 

ولی یادمه یسال که امتحان نهایی داشتیم 

دوتا دختر بودن مدرک دیپلم معماری داشتن گفتن دلمون خواست دیپلم تجربی هم بگیریم 

فک کنم اونا سه سالو توی دو سال جمع کردن

فک نکنم بشه  زن داداش من واسه سه سال راهنمایی همین کارو کرد هر سه سالو باهم امتحان ...

اگه اینجوری باشه خیلی خوب میشه ولی اگه بخوام برم فنی یا کاردانش خیاطی بازم باید برم بزرگسالان

نه منظورم اینه نمیشه این 3سال و تو یک سال و نیم تموم کنی تا دیپلم بگیری حتما باید مثل مدرسه 3سال طول ...

بزرگسالان مث مدرسه معمولی نیست هر کتاب رو باید تو یه ترم پاس کنی

باید ببینی تو یه ترم چند واحد رو میتونی پاس کنی بعضی درسا کلاساشون تداخل ایجاد میکنه

مثلا تو ریاضی و زیست و برمیداری یکشنبه ها زنگ اول زیسته ریاضی هم یکشنبه زنگ اوله دیگه تو نمیتونی هر دو رو کلاس برداری یا باید یکیشو انتخاب کنی یا یکیشو غیر حضوری بخونی

مرسی چون روحیم خیلی خرابه میخوام ادامه بدم 🥺🥺🥺

طبیعیه عزیزم 

به خودت سخت نگیر خودتو با بقیه مقایسه نکن 

فک نکن بقیه درس خوندن تو موندی هیچی نشدی 

من یسال از تو بزرگترم ولی هیچی نشدم 😂

بچسب به زندگی خودت طلاقت هم یه تجربه بوده دیگه 

فک کن با دوست پسرت کات کردی 

مشکل جامعه ما اینه که طلاقو خیلی چیز گنده‌ای میدونه درصورتیکه خیییییلی طبیعیه اصلا چیز عجیبی نیست 

تو هم این مسئله رو با خودت حل کن واقعا طلاق چیز بزرگی نیست واسمون بزرگش کردن 

بگذر زندگی رو اسون بگیر 

مگه ما چقد زنده‌ایم 

نهایت عمر مفیدمون بیست سال دیگه‌س اونم مثل برق و باد میگذره

بزرگسالان مث مدرسه معمولی نیست هر کتاب رو باید تو یه ترم پاس کنی باید ببینی تو یه ترم چند واحد رو م ...

نخندید بهم اما من چون درسمو ادامه ندادم یعنی چی پاس کنی مثل دانشگاه خب من بلد نیستم 🤦‍♀️🤦‍♀️

اگه اینجوری باشه خیلی خوب میشه ولی اگه بخوام برم فنی یا کاردانش خیاطی بازم باید برم بزرگسالان

کاردانشو دیگه اطلاع ندارم حقیقتا 

ولی خب رشته‌های کاردانش رشته‌هایی‌ان که میشه خارج از مدرسه هم رفت 

تو هم معدلت خوبه هم به تجربی علاقه داری شانستو امتحان کن جای دوری نمیره 

سنی هم نداری 

کاردانشو دیگه اطلاع ندارم حقیقتا  ولی خب رشته‌های کاردانش رشته‌هایی‌ان که میشه خارج از مدرسه ه ...

من هیچی الان بلد نیستم هیچی یعنی یاد میگیرم اگه از صفر شروع کنم میتونم به نظرتون تو تجربی موفق بشم

من هیچی الان بلد نیستم هیچی یعنی یاد میگیرم اگه از صفر شروع کنم میتونم به نظرتون تو تجربی موفق بشم

ارررررره بابا چرا نشه 

طرف ۳۰ رو رد کرده تازه داره واسه کنکور میخونه 

دو سه سال که چیزی نیست سهله میگذره 

فقط درموردش به کسی نگو هی واست نسخه میپیچونن ناامیدت میکنن 

هرکاری دلت میخواد همونو انجام بده هیچی نشد نداره