2777
2789
عنوان

دوستان ی سوال دارم اگه میتونید جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 62 پست
اشکالی نداره کم کم میتونی عادتش بدی خونواده منم اینجوری بودن  فک کن من چارتا برادر بزرگتر از خ ...

خدا از زبونت بشنوه خانوادم یکم بهم آزادی بدن 

کاش فقط یکم😟😟😟

اشکالی نداره کم کم پیشرفتات رو ببینن کوتاه میان فقط تو خونه کارایی که حساسشون میکنه رو انجام نده که ...

مرسی مهربونم انشاالله 🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از زبونت بشنوه خانوادم یکم بهم آزادی بدن  کاش فقط یکم😟😟😟

میدن مطمئن باش فعلا برو درستو بخون بعد به فکر یه حرفه باش ازش درامد کسب کنی الان چون باید بیشتر توی خونه باشی من شغل ادمینی رو بهت پیشنهاد میکنم خود من اموزش دیدم خیلی خوب بود درامدش هم با توجه به وقتیه که میذاری از دو تومن به بالا شروع میشه نیازی هم نیست درموردش به خانوادت بگی همین که ببینن خرجتو خودت از تو‌گوشی درمیاری ببین عرضه داری از پس خودت برمیای گیراشون تموم میشه بعدشم تو وقتی ازدواج کردی سنی نداشتی بچه بودی اینا هم بر حسب همون دورانی که خونشون بودی همون گیرارو هنوز بهت میدن هنوز درک نکردن که بزرک شدی چون پیششون نبودی بنظر من گیر دادناشون طبیعیه 

میدن مطمئن باش فعلا برو درستو بخون بعد به فکر یه حرفه باش ازش درامد کسب کنی الان چون باید بیشتر توی ...

میشه واسم کمی در مورد همین کار با گوشی توضیح بدی فقط من اینستا ندارم تلگرام و روبیکا دارم

میدن مطمئن باش فعلا برو درستو بخون بعد به فکر یه حرفه باش ازش درامد کسب کنی الان چون باید بیشتر توی ...

من پیش اقای چشمی اموزش دیدم کاملترین اموزشارو داره توی اینستا سرچ کن ادمین_ شهریار 

پیجش بالا میاد  

هزینه اموزشش خیلی کمه برو هایلایتاشو ببین خیلی ادم منصفیه 

میشه واسم کمی در مورد همین کار با گوشی توضیح بدی فقط من اینستا ندارم تلگرام و روبیکا دارم

میخوای شماره واتس اپ همین اقارو بهت بدم؟

اگه بخوای از طریق دایرکت بش پیام بدی خیلی طول میکشه جواب دادنشون 

مثلا چه کاری انجام میدی؟ 

ادمینی پیجهای اینستاگرامو انجام میدم مثلا واسه هر پیج بسته به کاری که میبره از ماهی یه تومن شروع میشه تا سه چارتومن میتونی همزمان چار پنجا پیجو میدیریت کنی 

دوره‌های نبات هم شرکت کردم اونم دوره‌ش خیلی عالیه ۴۹۰ تومن بیشتر نیست هی تخفیف میذاره