2777
2789
سلام عزیزم خوبی .کارت روبراه شد

سلام قشنگم

مم تموم شدس بحث طلاقمون فقط باید برم پزشکی قانونی 

خدا خدا میکنم برخلاف تصور قویه خودم چیز دیگ ای نگن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام قشنگم مم تموم شدس بحث طلاقمون فقط باید برم پزشکی قانونی  خدا خدا میکنم برخلاف تصور قویه ...

عزیزم .بهترین هارو برات ارزو میکنم . من  اولین قرار دادگاه مهریه ام امد

عزیزم .بهترین هارو برات ارزو میکنم . من  اولین قرار دادگاه مهریه ام امد

حدودا دوباری جلسه سازشات مهریه اس

بعدش دادگاه اصلی.

درجریان همشم

امیدوارم بخیربگذرودنی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

البته جلسه اول نیومد .کلا فکر کنم براش اهمیتی نداره

کثافتن.

کثافت

خبردارن قانون طرف اوناست.براهمین دور ورداشتن

من جوری ازاینا کشیدم ک میگم گوه بخورم بازلزدواج کنم

کثافتن. کثافت خبردارن قانون طرف اوناست.براهمین دور ورداشتن من جوری ازاینا کشیدم ک میگم گوه بخورم ...

اره واقعا چی بگم اخه از این مردم ازار ها شمام تو حکم اولیه محکوم کردن ب پرداخت کل مهریه یا نه!

اره واقعا چی بگم اخه از این مردم ازار ها شمام تو حکم اولیه محکوم کردن ب پرداخت کل مهریه یا نه!

همرو اینطور میکنن دیگ اول..

بعد اقا لایحه میده قسط میکنن 

ماه بندی و حتی سال بندی