2777
2789

خواهر زاده من ۳ ساله اش و قتی از پوشک گرفتنش دیگه دستشویی نمیکنه حتی حاظر نیست ادار کنه . همش گریه میکنه و جلوی دستشویی اش رو میگیره .ازمایش و سونو داده ولی چیزی اش نیست . همشم میگه درد دارم تقریبا ۳ ماه اینجوریه .البته ۳ سال کامل نشده هنوز 

خب امادگی باز شدن نداشته 

حالا اگه میخوان دوباره نبندن با تشویق ببرنش دستشویی

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

وقتی بچه هنوز آمادگی نداره و جلو جلو از پوشک میگیرن بچه رو همین میشه... 

براش جدول ستاره درست کنید، بگید هر بار که بره دستشویی یه ستاره میگیره، مثلاً ستاره‌هاش ده تا بشه یه جایزه میگیره. 

با داستان تعریف کردن تشویقش کنید که بره دستشویی، موضوعش هم همین باشه. 

توی دستشویی رو با استیکرهای بچگانه تزئین کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

منو بیاد داری؟منم عقد بودم و درحال جدایی

عزیزم رفتی پزشکی قانونی؟بفکرت بودم 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

سلام .عزیزم .بله تو پست سمین پیام هات خوندم  پزشکی قانونی چرا

برا دوشیزگی میگفتی قراره برم؟

اونو میگم

اخه من دارم تموم میکنم فقط مونده پزشکی قانونی 

مامای گف سالم

ولی میترسم باز 

تجربه داری از پرشکی قانونی؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

برا دوشیزگی میگفتی قراره برم؟ اونو میگم اخه من دارم تموم میکنم فقط مونده پزشکی قانونی  مامای ...

عزیزم .نه من هنوز به اون مرحله نرسیدم . تو مهریه ام که دیروز اولین جلسه بود . خودشم نیومده بود قاضی حرفی نزد اصلا فقط یه کاغذ داد امضا کردم

عزیزم .نه من هنوز به اون مرحله نرسیدم . تو مهریه ام که دیروز اولین جلسه بود . خودشم نیومده بود قاضی ...

کثافتا نمیان ک جلسه مهریه ...تهشم میگن کارگرم.

با دوتا شاهد مهریه میشه سالی ی سکع.

من همرو گذروندم

دیدم سخته

توافق کردیم

کثافتا نمیان ک جلسه مهریه ...تهشم میگن کارگرم. با دوتا شاهد مهریه میشه سالی ی سکع. من همرو گذروندم ...

پیش پرداختم نمیدن درسته !هرچقد اعتراض کنی حتی ؟واینکه نفقه تونستی بگیری 

پیش پرداختم نمیدن درسته !هرچقد اعتراض کنی حتی ؟واینکه نفقه تونستی بگیری 

نفقه ب بانوی میرسه ک تمکین رو امصا کرده ینی من امصا زده باشم ک میخوام برم سرزندگی 

منک نمیخاسم.

اگ الکیم امصا میزدم دردسر میشد.

میرسیم ب بحث مهریه پیش پرداخت برا اقایون کارمند راحتره اونم ن تمام سکه ربع سککککه 

ب تعداد دو عددـ.

باقیش هم از حقوقششون کم میکنن

حالا اقای ک کارمند نیس خودشو بدبخت جلوه داده 

تهش سالی ی سکه 

پیش پرداخت ب احتمال زیاد نداره...

پدررررر من یکی دراومد 

عزیزم پس حق حبس چی !؟برای اونم باید امضا کرد؟

حق حبس چ دبر چ قبل همرو چک میکنن

😕😕دیوثا عقبتم میگیرن نگا کنن جلوتم ک نگم 

من ب اونجا نرسید

حق حبس چ دبر چ قبل همرو چک میکنن 😕😕دیوثا عقبتم میگیرن نگا کنن جلوتم ک نگم  من ب اونجا ...

خوب چک‌کنند مشکلی نیست . !وقتی بتونی استفاده کنی که خیلی خوب میشه حداقل مهریع که نمیده ولی نفقه رو مجلور بده حتی ممکن کیفری بشه

خوب چک‌کنند مشکلی نیست . !وقتی بتونی استفاده کنی که خیلی خوب میشه حداقل مهریع که نمیده ولی نفقه رو م ...

گفتنش راحته ....ولی جونت خسته میشه جوری ک قید همه چیو میزنی.....

قوانین ایران ب نفع صدرصدیه مرداس کثافتا