2777
2789

سلام دوستان

قابل توجه کنکوری ها و کسایی که دوستان کنکور دارند 

همتون از افزایش قیمت کتاب خبر دارید و تو این شرایط سخت خرید کتاب های تستی برای کنکوری ها پرهزینه هست

من چند کتاب کنکور دست دوم و حتی زیادشون در خد نو هستند دارم که میخوام به چند دانش آموز بدم

و از شون فقط هزینه پست برای ارسال گرفته میشع

خواهشا فقط دانش آموزایی که توانایی خريد کتاب ندارند بیان لاقل به حق این ماه عزیز  دیگه زرنگ بازی در نیاریم و فقط دانش آموزان با شرایط گفته شده بیان

تجربی

من لیست کتاب ها رو تو پستای دیگه میذارم

کسایی که میخوان بیان درخواست بدن و معرفی کنن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

اگه کسی میشناسین این تاپیک معرفی کنید

یا لاقل پربازدید کنید تا برسه به دست کسی که واقعا نیاز داره 

به جا تاپیک های خاله زنک کمی اینجا همکاری کنید در پربازدید کردن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهدا کن به کتابخونه 

اینطوری کلی دانش آموز میتونه استفاده کنه 

اونایی که واقعا از لحاظ مالی مشکل خرید کتاب دارن از تو کتابخونه استفاده میکنن 

احسنت به دل بزرگتون که کتابهاتونو اهدا میکنید 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اهدا کن به کتابخونه  اینطوری کلی دانش آموز میتونه استفاده کنه  اونایی که واقعا از لحاظ م ...

بله درسته

ولی کتاب تست کنکوری کتابی هست که تا آخرین روز کنکور دستت باشه برا مرور و تست زنی

تو کتابخونه مدت زمان محدودی کتاب میشه امانت گرفت 

خیلی ممنونم از شما

زنده باشید

بله درسته ولی کتاب تست کنکوری کتابی هست که تا آخرین روز کنکور دستت باشه برا مرور و تست زنی تو کتاب ...

من خودم امسال کنکور دادم و از کتابخونه کتاب امانت می‌گرفتم نکته هایی که بود و تو دفتر جمع بندی نوشتم و برای هفته آخر کنکور نکاتو مرور کردم 

انشالله کتابای شمام به نیازمندش برسه🌈

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
امسال کنکور دادین؟؟

خیر 

کنکور ۱۴۰۰

باز لیست کتاب ها و تاریخ انتشارشون هست

لازم داشتین خصوصی پیام بدین 

عزیزم اگ خواستی خصوصی پیام دادم خدا خیرتون بده

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
عزیزم اگ خواستی خصوصی پیام دادم خدا خیرتون بده

عزيزم درخواستتان قبول کردم ولی پیامی هنو نفرستادید

لطفا پیام بفرستین

و اگه واقعا اون کسی که معرفی میکنید شرایط خرید کتاب نداره پیام بده خواهشاااا چون من نذر کردم اگه خودم قبول بشم کتاب ها رو بدم شخص واجب شرایط

عزيزم درخواستتان قبول کردم ولی پیامی هنو نفرستادید لطفا پیام بفرستین و اگه واقعا اون کسی که معرفی ...

گلم برای من زده درخواست قبول نکردید و پیامم نمیاد 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo