2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لامپو خاموش نکن بعد بپرس ازش بازم می بینه چیزی  حتی اگه بازم بود نه خودت بترس نه بزار بچه بترس ...

اتفاقا با لامپ روشن بلند شد بالش پرت کرد سمتش ولی باز می‌گفت هستش شب اول خودمم از ترس لامپ روشن گذاشتم 

نه نیمه تاریک کامل وسایل داخل اتاق مشخصن

هممون نیمه تاریک مثلا می‌ترسه از تاریکی دختر منم یه مدت اینطور بود می‌خواستیم بخوابیم میترسید می‌رفتیم زیر پتو همش میگفت اونجا چی هست می‌رفتیم نشونش می‌دادیم که هیچی نیست

اتفاقا با لامپ روشن بلند شد بالش پرت کرد سمتش ولی باز می‌گفت هستش شب اول خودمم از ترس لامپ روشن گذاش ...

نمیگه چه شکلیه که ازش می ترسه بچه ها بعضی موقع ها اینجوری میشن به یه جا زل می زنن و چیزی رو می بینن که ما نمی بینیم 

اتفاقا با لامپ روشن بلند شد بالش پرت کرد سمتش ولی باز می‌گفت هستش شب اول خودمم از ترس لامپ روشن گذاش ...

جدی؟خب ازش بپرس چیه؟آدمه؟میمونه؟گربست؟موشه؟پرندست؟

وای یبار دختر من نزدیک دوسالش بود نشسته بودیم آشپزخونه بعد با لبخند انگار یچیزی داره می‌ره بالا سرشو آروم آروم برد بالا بعد اشاره داد بهش گفت آقا

جدی؟خب ازش بپرس چیه؟آدمه؟میمونه؟گربست؟موشه؟پرندست؟ وای یبار دختر من نزدیک دوسالش بود نشسته بودیم آش ...

نه نمیگه هر چی بش میگم چیه فقط میگه اونه با دست اشاره می‌کنه بهش بعد یه ترس نهفته درونش هست معلومه می‌ترسه ولی میگم ترس نداره بخاب میره خونشون سفت کردن منو میگیره تا هایش ببره صبح ام که بلند شد اول زل زد به اون قسمت انگار باز بودش دیگه اوردمش تو سالن