2777
2789
اتفاقا اینو یادم رفت بگم یه سری چله بقره برداشتم آرامش خاصی داشتیم دوباره از اول محرم صوت بقره گذاشت ...

نه گلم بقره که بد نمیبینه 

من ۴۰روز صوت بقره گذاشتم بچه هام هر شب خواب بد میدیدن خوب شدن الان باز میخوام بزارم 

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج قل هم مجربه بخونید بلند بلند توی اتاق . چهار قل که بلدی با سوره جن . 

در کنار این که خیلی به ترس بچه تون پر و بال ندید . مثلا یادش بدید بسم الله بگه بخوابه یا قبل خواب سه بار سوره ناس بخونه و بهش اطمینان بدید که هیچ قدرتی قوی تر از خدا نیست و خدا مواظبمونه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه چراغ حموم روشنه اتاق نیمه تاریکه

خب یه شب چراغ اتاق کامل روشن بذار ببین باز میترسه؟ اتاق تو خلوت کن عروسک و وسیله اضافه نذار....همه رو بذار تو کمد ببین باز می‌ترسه 

دنیای مجازیه😇ولی قلبا واقعی میشکنه
شبا پیش خودت یخوابونش  چه وحشتناک  البته بچه ها موجودات ماورایی رو میبینن  یبار دا ...

پیش خودمه همیشه اینم همش زل میزنه به سقف بعد یه ترس نهفته داره انگار ولی بش میگم چیزی نیست اون دوستت گفتم بهش بگو برو خونتون نیا اینجا اینا رو بهش گفتم پرسیدم گفت هستش دوباره دیشبم باز موقع خواب با یه بدبختی خوابید انگار می‌ترسه 

پنج قل هم مجربه بخونید بلند بلند توی اتاق . چهار قل که بلدی با سوره جن .  در کنار این که خیلی ...

اخه درکی نداره از سوره اینا فقط تو این دوشب بسم الله الرحمن الرحیم دست پا شکسته یاد گرفته 

پیش خودمه همیشه اینم همش زل میزنه به سقف بعد یه ترس نهفته داره انگار ولی بش میگم چیزی نیست اون دوستت ...

میخوای یه چند روز برو خونه مامانت

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
خب یه شب چراغ اتاق کامل روشن بذار ببین باز میترسه؟ اتاق تو خلوت کن عروسک و وسیله اضافه نذار....همه ر ...

اتاق خواب خودمونه فقط حموم داخلشه چیز خاصی توش نیست به دیوار هام چیزی نیست

اخه درکی نداره از سوره اینا فقط تو این دوشب بسم الله الرحمن الرحیم دست پا شکسته یاد گرفته 

میدونم عزیزم . من اینجور به بچه هام یاد دادم که میگفتم بیاین قبل خواب قرآن بخونیم بعد  خودم تکه تکه میخوندم اون تکرار میکرد حتی شده دست و پاشکسته . از بچه که توقعی نداریم برای ارامشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
امشب میایم تو سالن ببینم چطور میشه بعد میرم 

کار خوبی میکنی 

یه چند شب تو اتاقش نخوابه یا اصلا تو خونه نباشه ترسش از سرش میپره 

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃