2777
2789
عنوان

مشاوره بهم گفت طلاق بگیر 😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 7948 بازدید | 220 پست
نه بابااا اصلا نری ازش بپرسیا ، اونطوری مخفی کار تر میشه. من هیچی نگفتم فقط تحمل کردم اینطوریم خودتو ...

از صبح فقط گریه کردم تا الان فقط با خواهرام حرف زدم اوناهم همینو میگن که خودتو بزن به بی خیالی اون بعد چند روز دوباره شروع میکنه و فکر میکنه تو نفهمیدی اونموقع مچشو بگیر مبگن فکر نکن شایدم چیزی نیست ولی دلم میگه هست توروقرآن برام دعا کن من باردارم هستم فردا میرم داخل ۷ ماه وقتی ناراحتی میکنم گریه مبکنم بچمم بی قراری میکنه الهی بمیرم براش ، وای عزیزم مال شماهم سخت بود خدا انشالله جواب اینطور مردا رو بده

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من تازه متوجه شدم که بارداریشرایطتت یه کم فرق میکنه ، برو باهاش حرف بزن ، محکم وایسا بگو من دا ...

قربونت بشم خیلی خوب حرف زدی دلمو آروم کردی احساس کردم دارم با آبجیام حرف میزنم فقط ازت میخوام برام از ته دل دعا کنی😘😘😘😘 اصلا گریه مو نمیتونم نگه دارم

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبا دوست دارم بیدار بمونم و موزیک ملایم گوش بدم...به زور خودمو بیدار نگه میدارم..تا اینکه چشمام خود ...

منم معتاد آهنگم

ولی دارم خودمو درمان میکنم 

ببین عزیزم اول و آخرش خودو باید خودتو نجات بدی 

من با ترس هایی که  دارم روبه رو میشم و انجام شون میدم و آنقدر تکرارش میکنم تا نقطه ضعف از بین بره 

حالا میتونه معاشرت باشه درس باشه ورزش باشه کتاب خوندن باشه از کار های کوچولو که آرومت میکنه شروع کن 

سعی کن لذت ببری فقط یه بار حق زندگی داری قبول دارم خیلی این دنیا سخته آدماش مزخرفه اما تا خودت به خودت احترام نزاری بقیه خیلی بد باهات تا میکنن

توروخدا اگه بچه داری به حرف مشاور وغیره توجه نکن بچه های طلاق سخت ترین شرایط رومیگذرونن دوستم دوتا ب ...

بله..واقعیتیه...نمیشه بچه هارو نادیده گرفت ..

منم نمیخوام به خاطر خودم آینده ی بچه هامو تباه کنم..

بله..واقعیتیه...نمیشه بچه هارو نادیده گرفت ..منم نمیخوام به خاطر خودم آینده ی بچه هامو تباه کنم..

بنده خدا دوستم فکر میکرد طلاق بگیره خودشو راحت کنه خوشبخت تر میشه بچه هاشم تو شرایط خوبی بزرگ میشن ولی بچه هاش افسرده شدن به بدترین شکل ممکن فقط این نیست متاسفانه دور وبرم پر از این مادرای بیفکرهست که بخاطر خودشون زندگی بچه هاشونو تباه کردن چون بااین خانواده ها خیلی درا رتباطم می‌دونم که میگم عزیزم طلاق آخرین  راهه وقتی واقعا جون به لب بشی

مشاوره تو یه جلسه گفت طلاق?

لعنت به مشاورهای این دوره و زمونه اکثرا بجای درست کردن مشکل صدتا مشکل جدید درست میکنند نمی‌دونم اینا تو کدوم جهنمی درس خوندن که بلافاصله زن و شوهر رو از هم سرد میکنن

بنده خدا دوستم فکر میکرد طلاق بگیره خودشو راحت کنه خوشبخت تر میشه بچه هاشم تو شرایط خوبی بزرگ میشن و ...

بله .واقعا منم جون به لبم ولی بخاطر بچه هام هستم‌باهاس.. 

باورتون میشه مشاوره ازم پرسید که شما هنوز باهاشون هستید ینی تو یه خونه هستید؟ خیلی تعجب کرده بود

فکر نمی‌کرد با این همه آزار و اذیتی که کرده هنوز باهاش باشم...