2777
2789

دو شبه که موقع خواب پسرم زل میزنم به گوشه اتاق می‌کنه چیزی هست درکی ازش ندارم وقتی سوال میپرسم ولی خب ازشم می‌ترسه بهش گفتم بالش پرت کن سمتش پرت کرد گفتم رفته گفت نه خودمم خیلی میترسم از طرفی میترسم بلایی سر پسرم بیاد عاجزانه کمک میخام نمی‌دونم چکار کنم ذکرصلوات بسم الله اینام میگم ولی میگه هستش😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها و حبوانات فکر کنم ارواح رو میبینن

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

شاید خیالاتی شدع ولی بچه ها میتونن موجودات ماورایی رو ببینن

پیش خودتون بخوابونش

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
چهارقل  ایه الکرسی پخش صوت سوره بقره اسفند

اتفاقا اینو یادم رفت بگم یه سری چله بقره برداشتم آرامش خاصی داشتیم دوباره از اول محرم صوت بقره گذاشتم امکانش هست از اون باشه پسرم داره میبینه

پیش خودمه ولی دیگه  کم کم خودمم دارم میترسم بمیرم برا بچم

ای بابا... جای خوابتونو عوض کن قران بزار

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

شبا پیش خودت یخوابونش 

چه وحشتناک 

البته بچه ها موجودات ماورایی رو میبینن 

یبار داداش من بهم میگفت این چیه میترسم من 

گوشه ی اتاقو میگفت 

بعد میپرید بغل من که میخواد منو ببره

۲ و سال نمیشه ولی قشنگ حرف میزنه

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃