چی باعث ناراحتی یا خوشحالی تون اع ؟تو این دنیا ؟من الان تقریبا خوشحالم چون یاد گرفتم چطوری جواب اونایی ک میگن زشتی ایراد میگرن بگم و رو اعتماد ب نفسم دارم کار میکنم 😍(این تایپک ی بار زده شده مال خودم بود دوست داشتم بازم ببینم مردم در چ حال ان)
اون سری همه ناراحت بودن امیدوارم امشب اینطوری نباشن 😁
و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 | یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)
من الان بیدارم چون مهمون اومده بود خونمون هیئت هم بود مشغول شستن ظرفها ومهمون بودیم
تازه رفتن
از طرفی هم هم ی ناراحتی دارم ومن وقتی ناراحتم نمتونم شبا راحت بخابم چون الان 10 روزه با کسی ک دوسش دارم قهریم ب مشکل خوردیم وحرفی نزده جواب زنگامو نمیده دلم میگیره ولی خوب خوبه مهمون وهیت داریم یکم سرم گرم میشه وگرنه خیلی دلم وروحم تو فشاره
سعی کن خودت رو ببخشی عزیزم تا اینکه بیشتر صدمه بزنی
میخوام خودمو تغییر بدم ولی ن هیچ کتابی پیدا میکنم ن کسی ک راهنماییم کنه ن هیچیه هیچی
و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 | یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑