2777
2789

چی باعث ناراحتی یا خوشحالی تون اع ؟تو این دنیا ؟من الان تقریبا خوشحالم چون یاد گرفتم چطوری جواب اونایی ک میگن زشتی ایراد میگرن بگم و رو اعتماد ب نفسم دارم کار میکنم 😍(این تایپک ی بار زده شده مال خودم بود دوست داشتم بازم ببینم مردم در چ حال ان) 

اون سری همه ناراحت بودن امیدوارم امشب اینطوری نباشن 😁

🎀

دلیل شادی و غمم فقط خودمم

الانم کلی از خودم دلخورم اصلا قهرم با خودم

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم خوبه چون از مجلس امام حسین اومدم

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           

یه نی نی مو خوابوندم یکی دیگش بیداره تو سرم یورتمه میره شوهرمم دوستش گردنبند مروارید خانمش تو ماشین گم شده رفته پیداش کنه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

من حدود تقریبا داره میشه ۱۳ ساله ایران نیستم

و همیشه یه تیکه از قلبم خالی 

دلم ایرانم رو میخواد 

هی به خودم میگم موقعیت که الان داری ایران ممکن بود نداشته باشی 

از ۱۱ سالگی اومدم اینجا

دندانپزشک 🦷 ۱۳ سال دور از وطن‌، یه خونه ساختم تو سرزمین دیگری 🇫🇷
من حدود تقریبا داره میشه ۱۳ ساله ایران نیستم و همیشه یه تیکه از قلبم خالی  دلم ایرانم رو میخو ...

ولی باز دلم برای ایران تنگ میشه

خیلی وقته ایران نیومدم 

۵ یا ۶ سال پیش اومدم اونم ده روز 

دندانپزشک 🦷 ۱۳ سال دور از وطن‌، یه خونه ساختم تو سرزمین دیگری 🇫🇷

من الان بیدارم چون مهمون اومده بود خونمون هیئت هم بود مشغول شستن ظرفها ومهمون بودیم

تازه رفتن

از طرفی هم هم ی ناراحتی دارم ومن وقتی ناراحتم نمتونم شبا راحت بخابم چون الان 10 روزه با کسی ک دوسش دارم قهریم ب مشکل خوردیم وحرفی نزده جواب زنگامو نمیده دلم میگیره ولی خوب خوبه مهمون وهیت داریم یکم سرم گرم میشه وگرنه خیلی دلم وروحم تو فشاره

سعی کن خودت رو ببخشی عزیزم تا اینکه بیشتر صدمه بزنی 

میخوام خودمو تغییر بدم ولی ن هیچ کتابی پیدا میکنم ن کسی ک راهنماییم کنه ن هیچیه هیچی

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑