2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم همه مون همچین تجربه ایی داشتیم😭😂

من همیشه عروسیا و جشنا و عیدا همینم

پریودم لاک پشتی میشه 

اگه ۲۰ روزم تا جشن و...مونده باشه اون یهو تصمیم میگیره این ماه یه بیست روز دیرتر بیاد

😭

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

دیگه شدی گل چاره چیه مسکن لازم بردار کیسه اب گرمیعنی فلاکس برای خودت با دمنوش های لازم نباتسردی هم ن ...

اخه من بدبختیم خونریزی شدیده مثل وقتی از زایشگاه میام بیرون میترسم رد کنه

نوار بهداشتی که مردم استفاده میکنن برام مثل دستمال کاغذیه

دقیقا این پریود هم شده بدبختی ما زن ها....مسافرت که اصلا نمیشه رفت با این اوضاع

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

من یه بار با پسربرادرشوهرم رفتیم مسافرت

همون روز اول شدم

با بروفن سر کردم

نواربهداشتی م تموم شده بود 

همه جا باهم بودیم مونده بودم چطور بخرم

متاهله همسن خودمه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
اخه من بدبختیم خونریزی شدیده مثل وقتی از زایشگاه میام بیرون میترسم رد کنه نوار بهداشتی که مردم استفا ...

پوشک بذار مفنامیک اسیدم میگن کم میکنه..سماق هم تواب ولرم بریزیبخوری کم میشه یا حتی زردچوبه

اخه من بدبختیم خونریزی شدیده مثل وقتی از زایشگاه میام بیرون میترسم رد کنه نوار بهداشتی که مردم استفا ...

نواربهداشتی بزار روش از این پوشک های بچه مخصوص زایمان بزار

مفنامیک اسید بخور 

خونریزی رو کم میکنه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

مفنامیک اسید۲۵۰ بخور هر ۶ساعت خونریزیت کنترل میشه

البته اگه داروی خاصی مصرف نمیکنه 

سلام عزیزم منم مثل شماست پریودیم

حتما فردا از داروخانه تامپون بخر ، تو نت طریقه استفادشو ببین و دو سه روز اول استفاده کن،البته من احتیاطی یه نوارم میزارم بیرون از منزل

واقعا نجاتت میده