2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وشیی تو برمیداری همه چچیزشو پاک میکنی یا انتقالش میدی به یه رم یا فلش بعد گوشیتو میزاری تو جعبش تو یه نایلون بعد یه کیسه زباله بعد میزاری اون گوشه انبار که کسی دستش بهش نمیرسه

بعد کارتتو برمیداری دمپاییاتو میپوشی میری مغازه یه گوشی نو میخریی

بادا بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا😂❤

گیلی گیلی گیلیی

اگه شرایطشو داری گوشیتو عوص کن چون ممکنه خطرناک باشه..

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  
نه کار میکنه مشکلی نداره فردا بزار ببرم ببینم چی میگن

از باتریشه ببین باتری باد نکرده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وشیی تو برمیداری همه چچیزشو پاک میکنی یا انتقالش میدی به یه رم یا فلش بعد گوشیتو میزاری تو جعبش تو ی ...

آره اتفاقا خودم کندمش🤣 چون میخام بابام برام گوشی بخره گلسو محکم کندم اینم باهاش جدا شد:))))