سلام از کدوم یکی از کارای خونه بیشهر از همه متنفرین؟
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
واس کلاهبرداری خودمم دیر فهمیدم یبار بهم گفته وام بردار بده بمن منک شاغل نیستم ضامن ندارم چرا بلید و ...
ااااای بابا خییییلی برات ناراحت شدم واقعا.انشالله خدا هرچه زودتر مشکلت رو حل کنه گلم.خدا از همچین آدمایی نگذره انشالله که عمر آدم رو تباه میکنن
ااااای بابا خییییلی برات ناراحت شدم واقعا.انشالله خدا هرچه زودتر مشکلت رو حل کنه گلم.خدا از همچین آد ...
دقیقا خودشم همین گفت گفت اگ راضی نشی ینی ب باج دادن عمرت میگذره سنت میره بالا بچه دار نمیشی یا یبار مسخره کرد گفت برو تخمکات فریز کن بااینک زمانی اینو گفت ۳۳سالم بود
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.