2777
2789
عنوان

از کدوم کار خونه بیشتر از همه...عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 84 پست
خوش به حالت که خوشت میاد من متنفرم

عزیزم باز عوضش از گردگیری و جارو خ بدم میاد مجبورم انجام بدم اگ  از بوش بدت میاد با دستکش آشپزخونه انجام بده یا از شوهرت بخواه کمکت کنه 

چه تنبله.شوهر منم زیاد کار خونه انجام نمیده اما خب گاااااهی آشپزی میکنه

حقه بازه انگار هوومه بهش میگفتم بچه دار بشیم گفت من جات بودم بچه نمیخواستم گفتم چرا گفت اگ بیاری  بهش،یاد میدم هرچی گفتی برعکسش انجام بده 😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقه بازه انگار هوومه بهش میگفتم بچه دار بشیم گفت من جات بودم بچه نمیخواستم گفتم چرا گفت اگ بیاری&nbs ...

وااااای خدا بهت صبر بده عزیزم.من نمیدونم اینجور آدما پس واسه چی اصلا ازدواج میکنن؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
وااااای خدا بهت صبر بده عزیزم.من نمیدونم اینجور آدما پس واسه چی اصلا ازدواج میکنن؟

واس کلاهبرداری خودمم دیر فهمیدم یبار بهم گفته وام بردار بده بمن منک شاغل نیستم ضامن ندارم چرا بلید وام بردارم بعد شوهرم گیرداد پشت سفته هامو امضا کن نکردم باز گفت خونمو بفروشم شهراونا بخریم نکردم یبارم اومد خونه ی برگه تقاضای طلاق تایپ کرده و من مهریه نفقه بخشیدم گفت امضا کن نکردم انقد عذابم داد بعد یمدت راضی شدم ب طلاق گفت همچی ببخش گفتم باشه طمع کرد گفت پول بده بهم .منم گفتم هرگز دیگ ۳ساله درگیر دادگاهیم 

قبل ازدواج گفتم بچه خ دوسدارم زودبچه دار شیم  گفتم منم دوس دارم بعد ازدواج میگفت ن .گفتم خودت گفتی گفت منظورم بچه های خواهر برادرم بود واگذارش کردم به‌خدا  فک میکنه آه مظلوم نمیگیره 

واس کلاهبرداری خودمم دیر فهمیدم یبار بهم گفته وام بردار بده بمن منک شاغل نیستم ضامن ندارم چرا بلید و ...

ااااای بابا خییییلی برات ناراحت شدم واقعا.انشالله خدا هرچه زودتر مشکلت رو حل کنه گلم.خدا از همچین آدمایی نگذره انشالله که عمر آدم رو تباه میکنن

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
ااااای بابا خییییلی برات ناراحت شدم واقعا.انشالله خدا هرچه زودتر مشکلت رو حل کنه گلم.خدا از همچین آد ...

دقیقا خودشم همین گفت گفت اگ راضی نشی ینی ب باج دادن عمرت میگذره سنت میره بالا بچه دار نمیشی یا یبار مسخره کرد گفت برو تخمکات فریز کن بااینک زمانی اینو گفت ۳۳سالم بود

قابلمه شستن  

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.