2777
2789

میگم مثل قبل منو دوست نداره خودش میگه نه انقدرم محکم پای حرفش وایمیسه میگه نه من میگم شاید اشتباه میکنم🥲🥲🥲

اخه چرا آنلاین نشدد

اینجوریم نیست بگم بیدار نشده هر روز بیدار میشه نماز بخونه مطمئنم بیداره 

چی شده یعنی مگه من چیکار کردم😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تغییر رو توی اون حس میکنم درسته نشون نمیده ولی خیلی وقته حسش میکنم

حست دروغ نمیگه.ولی آنلاین شد ازش بپرس خاب بودی 

اگه گف آره بهم بگو

در بهار زندگی احساس پیری میکنم 

چرا برای خودت مشغله فکری ایجاد میکنی و خودتو اذیت میکنی حتما نباید کاری کرده باشی ممکنه مربوط به خودش باشه مشکلی براش ایجاد شده باشه خودتو ناراحت نکن در تایم مناسب یه گفت و گویی داشته باش 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
چرا برای خودت مشغله فکری ایجاد میکنی و خودتو اذیت میکنی حتما نباید کاری کرده باشی ممکنه مربوط به خود ...

حرف زدیم اون قبول نمیکنه و هیچ کاریم نمیکنه که من بگم به این دلیل اینطوری شدی این احساسمه فقط حسم میگه 😣

حرف زدیم اون قبول نمیکنه و هیچ کاریم نمیکنه که من بگم به این دلیل اینطوری شدی این احساسمه فقط حسم می ...

میفهمم شاید حالا امروز خواب مونده یکم بهش زمان بده نگران نباش همه چی درست میشه خودتم نارااااحتدنکن 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘