سلام از کدوم یکی از کارای خونه بیشهر از همه متنفرین؟
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
الان یعنی کلللل لباساشو هم که وسط ریخته بوده جمع کردم💔
دقیقا مثل اتاق پسر منه بمب ترکیده
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از صبح دارم خونه تمیز میکنم. و غذا هم پختم . هفته ای دو بار اساسی خونه رو تمیز میکنم با عشق. خوش ...
دلتون خوش. منم از اینکه با همسرم کار کنیم خوشم میاد . ولی توی کارهای خونه ماهر نیستم وهمین باعث میشه خسته بشم و نتیجه خیلی باب دلم نباشه. برای همینم ترجیحم اینه کمک بگیرم
دورازجون کاری نداره ک گوشت هارو ب تعداد بشمار بریز تو کیسه فریزر من خودم هر بسته 20 تا میریزم راحت 5 ...
نه بابا من کلا بدم میاد از این کار.آخه شوهرم هر وقت گوشت میگیره همه رو یکجا میگیره و ساعتها بسته بندیش طول میکشه.همین امروز ۴ تا رون گرفته.۳ تا سردست.۴ کیلو چرخکرده.۶ تا گردن.۸ تا ماهی.تازه مرغ چون داشتم نگرفته یعنی مردم و زنده شدم تا جمع و جور کردم
من دوسدارم بخش بندی گوشت اینارو .باحاله بهتر از گردگیری خاک میره تو بینی 😅
نه بخدا خییییلی بده.دستام بوی گوشت میگیره.کلی کلنجار میرم تا بسته بندی کنم آخه شوهرمم عادت بدش اینه همه رو یکجا میخره
بنظرم اصلا درست نیست ک زن خرید سنگین بخواد انجام بده خانم ها فقط باید خرید لباس و وسیله واس خودشون ...
نه من تا حالا تنهایی خرید خونه انجام ندادم و نمیدم.اگه با خودش باشم بریم فروشگاه خرید میکنم اگه نه اصلا واسه خونه خرید نمیکنم
ببین ، نمیخواد خورشتی خورد کنی ، قد یه وعده بذا فریزر، هر موقع خواستی غذا درست کنی بذا یخش باز شه و ...
خورشتی رو همسرم به قصابی میگه همیشه خورد میکنه فقط من باید بسته بندی کنم اما بازم زورم میاد
منک شوهرم یبارم کمک نکرد هیچ همش عذابم داد یبار ازش خواستم حالا ک تو آشپزخونه اس من تو پذیرایی نشستم ی هم اون ماهیتابه پیاز داغ بزنه ی دعوایی شد 😕گفت بمن چ لابد میخای ماکارونیتم من درست کنم گفتم اونک حاضره داره دم میکشه زد ب ادا اطوار منم جوابش دادم پیازا سوخت یبارم خواست کمک کنه لیوان شکست از قصد ک دیگ کمک ازش،نخام
منک شوهرم یبارم کمک نکرد هیچ همش عذابم داد یبار ازش خواستم حالا ک تو آشپزخونه اس من تو پذیرایی نشستم ...
چه تنبله.شوهر منم زیاد کار خونه انجام نمیده اما خب گاااااهی آشپزی میکنه
اکثر مردا یکجا میخرن یهویی من میشستم خورشتی آبگوشتی چرخ کرده همه رو بسته بندی میکردم خ باحاله مث &nb ...
خوش به حالت که خوشت میاد من متنفرم