کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐
من خراسان جنوبی ام....و جهیزیه هر چقدر در توان خانم باشه میخره و همچنین تیکه های بزرگ بر عهده داماد هست و هزینه عقد و حنابندون و عروسی هم کلا بر عهده داماد هست
وسیله گنده ها با دوماد ریزا با عروس البته اگه خانواده عروس وضع مالی خوبی نداشته باشن کل جهیزیه با دوماد 🦦
تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
وسايل رو كلا داماد ميخره باباي عروس دوسداشتم چند تا تيكه ميخره عقد هم خرجش رو داماد ميده وخونه عروس هست خرج عروسي هم با داماد😂 قبل عقد هم بايد كلي طلا بخره داماد
نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
معمولا سه قلم از لوازم ضروری رو عروس میاره سه قلم از لوازم ضروری رو هم داماد. بقیه رو هم با وام ازدواجشون یا در ماه های اولیه ازدواج تهیه میکنن یا پدر و مادر هدیه میدن بهشون
عقد و عروسی معمولا با داماده مگه اینکه توافق بشه پدر عروس تقبل کنه
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
کلا جهیزیه و مراسم نامزدی و بله برون و عروسی و شب یلدا با عروسه
دامادم فقط کت شلوار بپوشه بیاد وسط قر بده
کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...