2777
2789

عزیزم ی سوال حکمی که بره اجرای احکام هیچ راه برگشتی نداره؟؟یکی از اقوام یه جریمه خیلی سنگین شده برای ایشون میپرسم

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک سوال ممنون میشم اگر جواب بدید...اگر شوهر ترامادول مصرف کنه ایا زن میتونه طلاق بگیره؟؟؟؟جوری ک یک بار بیخبر شوهر رو ب ازمایشگاه میبرن و جواب ازمایشش مثبت میشه اما دادگاه ک میفرسته منفی میشه

یک سوال ممنون میشم اگر جواب بدید...اگر شوهر ترامادول مصرف کنه ایا زن میتونه طلاق بگیره؟؟؟؟جوری ک یک ...

عزیزم اعتیاد که موجب حک حیثیت خانوم بشه میتونه طلاق بگیره و اینکه کسی که مخدر مصرف میکنه اگه به مدت ۵روز یا بیشتر متادون مصرف کنه ازمایش اعتیاد منفی نشون میده شما یهوویی ببرش یه ازمایشگاه دولتی مثل پزشکی قانونی 

خونه به نام خودم و دخترم میتونم مشترک بزنم ؟ 

بله عزیزم البته مهمه که دخترتون چند ساله هست و اینکه خونه ورثه ایه یا خریداری شده واضحتر سوالتون رو مطرح بفرمایید دقیقتر راهنماییتون کنم

عزیزم اعتیاد که موجب حک حیثیت خانوم بشه میتونه طلاق بگیره و اینکه کسی که مخدر مصرف میکنه اگه به مدت ...

راستش من چندتا ازمایشگاه پرسیدم واسه اعتیاد گفتن ک باید نامه دادگاه داشته باشی همینطوری ازمایش نمیگیریم....دادگاهم رفتم گفت وقتی دست بزن نداره خرجیتو میده ب تو ضرری نمیرسونه نمیتونی جدا بشی

عزیزم ی سوال حکمی که بره اجرای احکام هیچ راه برگشتی نداره؟؟یکی از اقوام یه جریمه خیلی سنگین شده برای ...

اگر جلسات رسیدگی رو شرکت کردن نه راهی نداره تقاضای بخشش میتونن بدن به دیوان ولی اگه جلسات رسیدگی رو شرکت نکردن میتونن درخواست واخواهی بدن

سلام شوهرم خونه خرید و به نام من زد آیا میتونه ازم پس بگیره؟ خونه سند نداره ولی پروانه ساخت داره ش ...

نه نمیتونه پس بگیره حتی اگر فقط قولنامه نوشته شده باشه مگه با رضایت خودتون میتونه پس بگیره

راستش من چندتا ازمایشگاه پرسیدم واسه اعتیاد گفتن ک باید نامه دادگاه داشته باشی همینطوری ازمایش نمیگی ...

نه عزیزم اگر یکی دوبار نامه کمپ یا کلینیک ترک اعتیاد داشته باشی و دوباره اعتیاد داشته باشه میتونین طلاق بگیرین راهای دیگه هم هست که راحتتر بتونین طلاق بگیرین

دست بزن چطورجدابشیم؟حکم قاضی ندارم نامه پزشکی قانونی دوسه تادارم 

درخواست بدین به دادگاه شکواییه درست تنظیم کنین و نامه های پزشکی قانونی رو ضمیمه پرونده کنین البته اگه شکواییه درست تنظیم نشه قاضی رد میکنه شکواییه رو پیش یه وکبل خبره تنظیم کنید

اگر جلسات رسیدگی رو شرکت کردن نه راهی نداره تقاضای بخشش میتونن بدن به دیوان ولی اگه جلسات رسیدگی رو ...

ممنونم عزیزم

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...