2777
2789

سلام خسته نباشید لطفا کمکم کنین 

چندماه پیش که برادرم فوت شد شوهرم ۲۰تا دونه قرص ترمادول داشت جیبش ک حالت روحی خوبی نداشته مصرف میکرده چند روزی ک میگیرنش با موتور میبرنش کلانتری بعد دادگاهی کردن ک الان قاضی حکم داده نامه ببریم کلانتری بفرستن کمپ چه مدت میم‌ونه کمپ راهی نیس ک جریمه نقدی پرداخت کنیم

پدرشوهر من فوت کردن و خونه به اسم مادرشوهرمه و قضیه اینع که تاقبل از فوت مادرشوهرم وارث حق نداره دستی به ارث بزنه حالا شوهر منم ارثیه پدریشو زده به اسم من الان یعنی چیزی به نام من وجود نداره،؟؟؟من بخام اون ارثو بگیرم بهم چیزی نمیرسه؟؟؟

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شخصی تو تصادف کشته میشه اولیا دم مثلا میگن یک میلیارد بدین تا رضایت بدیم حالا سوالم اینه سهم اولیا دم به صورت جدا به حساب هر کدومشون واریز میشه یا فقط یک نفر چون پولی که می‌خوان بگیرن خیلی بیشتر از مبلغ دیه که تو قانون تعیین شده میخواستم ببینم جدا به حساب هر کس میاد

سلام شخصی تو تصادف کشته میشه اولیا دم مثلا میگن یک میلیارد بدین تا رضایت بدیم حالا سوالم اینه سهم او ...

به صورت توافقی هست که بین اولیای دم انجام میشه و بهتره رضایت توی ثبت تنظیم بشه