2777
2789
الان درقید حیات هستن وبارها توی جمعهای خانوادگی عنوان کردن که من هم هم سهم برادرام باشم وحتی برای مح ...

عزیزم متاسفانه قانون اینجوری که هرکسی میتونه برای یک سوم اموااش قبل از فوت تصمیم بگیره پدرتون میتونه سهم شمارو میتونن الان مقل خریوفروش بنامتون بزنن

لطفا پاسخ سهم الارث مادری رو هم بگین،شنیدم اموال مادر بعد فوت بین پسر ودختر بطور مساوی تقسیم میشه ایا این درسته؟؟

من اصلا اهل این مسایل نیستم یمدت توی خانواده یه مشکلاتی پیش اومده و پدر مادر اینجور مسایل رو عنوان میکنن...الهی ۱۲۰سال غرق سلامت واسایش باشن...روح پدرمادرتون شاد صلوات میفرستم

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا پاسخ سهم الارث مادری رو هم بگین،شنیدم اموال مادر بعد فوت بین پسر ودختر بطور مساوی تقسیم میشه ای ...

بله عزیزم درست شنیدید سهم الارث مادری بطور مساوی بین دختر و پسر تقسیم میشه سهم الرث مادری به این صورت اگر پدرو مادر متوفی در قید حیات باشن یا بعد از فرزندشون فوت کنن به این صورته که پدر یک چهارم از کل ماترک مادر یک ششم از کل ماترک و همسر یک هشتم از کل ماترک و مابقی بین فرزندان دختروپسر بطور مساوی تقسیم میشه انشاالله سایه پدرو مادرتون ۱۲۰سال بالای سرتون باشه ممنونم بابت صلواتها

واقعافکرنمیکردم اینطوری باشه یعنی مهریم روهم میگیرم؟

عزیزم شما در هرشرایطی میتونین مهریه اتون رو بگیرن ۱۱۰تا سکه کیفری رسیدگی میشه و مابقی به صورت حقوقی رسیدگی میشه

یه بارزیادبودبیشترازکبودی یه بارکم  فرقی داره؟باچه جراحتی حکم میدن؟

فرق داره باید جوری باشه که ادامه زندگی رو براتون مشکل کنه بازم به نظر قاضی بستگی داره بجز حکم طلاق براتون دیه هم صادر میکنن نسبت به جراحتتون

حواهش میکنم عزیزم اگر راضی بودین ۲تا صلوات برای روح پدرو مادرم صلوات بفرستین

حتما ،خدا رحمتشون کنه،الهم صل علی محمد و آل محمد

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...

سلام استارتر جان ،من یه سوال تخصصی و طولانی دارم،میتونید کمکم کنید؟؟درخواست دوستی میدم اگه مایل بودید بپذیرید اونجا توضیح بدم،سپاس

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
بله میتونه حتی با ازدواج مجدد

سلام من باشوهرم اختلاف دارم وقصدطلاق یه خونه دارهمیخادبکوبه دوطبقه بسازه من قبل تکمیلش میتونم توقیفش کنم؟زمین همین خونه مسلماسندجدانداره وتاتکمیل خونم سندنمیدن وشوهرمم همین خونه روداره فقط وکارمنده وماشین داره یه دونه معمولی