2777
2789
مضمون شکوااییه چی باشه؟به زبون ساده میخام بدونم

عزیزم دوتا تبصره و ماده براتون ارسال میکنم استناد به این تبصره و ماده بفرمایید میتونید طلاق بگیرید فقط اینکه جراحتتون زیاد بوده طبق نظر پزشکی قانونی یا فقط به کبودی و اینا خلاصه شده؟

«ماده 1130 قانون مدنی: در صورتي كه دوام زوجيت موجب عسر و حرج زوجه باشد ، وي مي تواند به حاكم شرع مراجعه و تقاضاي طلاق كند ، چنانچه عسر و حرج مذكور در محكمه ثابت شود ، دادگاه مي تواند زوج را اجبار به طلاق نمايد و در صورتي كه اجبار ميسر نباشد زوجه به اذن حاكم شرع طلاق داده مي شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

« تبصره (الحاقي 29/04/1381): عسر و حرج موضوع اين ماده عبارت است از به وجود آمدن وضعيتي كه ادامه زندگي را براي زوجه با مشقّت همراه ساخته و تحمل آن مشكل باشد و موارد ذيل درصورت احراز توسط دادگاه صالح از مصاديق عسر و حرج محسوب مي گردد:

4- ضرب و شتم یا هر گونه سوء رفتار مستمر [مرد] که عرفا با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد»

ولی عزیزم اینو بدون که تنها نامه پزشکی قانونی مبنی بر ضرب و شتم کفایت نمیکنه و شما باید دوتا شاهد عاقل و بالغ داشته باشید که در حضور قاضی قسامه انجام بدن

پدرم یه وکالت محضری تنظیم کردن واسه ارث برابر بین دختر وپسر وامضا کردن ...شنیدم این قضیه بعد فوت شخص سندیت نداره!! برای این قضیه چه پیشنهادی دارین

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....
پدرم یه وکالت محضری تنظیم کردن واسه ارث برابر بین دختر وپسر وامضا کردن ...شنیدم این قضیه بعد فوت شخص ...

اگر تو دفتر خانه ثبت کرده باشن یک سوم از کل ماترک به طور مساوی تقسیم میشه ولی بقیه طبق قانون یعنی هر شخصی فقط برای یک سوم اموالش میتونه وصیت کنه و بقیه طبق قانون تقسیم میشه اگر پدرتون درقید حیات هستن که میتونن مثل فروش مال سهم هر کس رو بنامش بزنن اگر درقید حیات نیستن که کاریش نمیشه کرد مگر با توافق واراث

اگر تو دفتر خانه ثبت کرده باشن یک سوم از کل ماترک به طور مساوی تقسیم میشه ولی بقیه طبق قانون یعنی هر ...

الان درقید حیات هستن وبارها توی جمعهای خانوادگی عنوان کردن که من هم هم سهم برادرام باشم وحتی برای محکم کاری سند دفترخانه ای تنظیم کردن ولی شنیدم این کاغذ تاوقتی زنده هستن سندیت داره وبعد فوت فقط با توافق وراث میشه بطور مساوی باشه،گفتم بپرسم شاید راهی هست برای تساوی این کار،الیته بیشتر خواسته پدرمه تنش سلامت

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....