سلام..میخواستم بپرسم سنوی لگن و تخمدان و رحم واسه ی دختر مجرد چجوریه؟؟ فقط از رو شکم انجام میشه؟؟ باید چجوری روی تخت دراز کشید؟؟ ببخشید ک سوالام زیاد شد..اخه خیلی خجالتیم و استرس دارم🥺
میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین
عادی دراز میکشی و دکتر بدون نگاه کردن به بدنت چون نگاهش به صفحه مانیتوره... با غلطکی که دستشه به زیر شکمت میکشتش
اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی کاری ب دستگاه تناسلی داره؟؟ اگ اینجوره پس انجام ندم
نههههههه دستگاهتو کاری نداره😅
بالای دستگاتو کار داره
اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....
عزیزم ببخش ک سوالام زیاد شد..اخه بدجور خجالتیم..خودت انجام دادی؟ چن دقه طول میکشه؟ یعنی اصلا کاری ب ...
بله انجام دادم الان بگم آخه فکر میکنی چه خبره میترسی
ولی یه کوچولو شلوارتو باید بیاری پایین
همین
من مذهبی هم هستم... یعنی اینکه تو این چیزا اپن نیستم
اصلا نگران نباش
چن دقه طول کشید عزیزم؟؟ البته من پیش خانوم میخوام برم ولی باززززم خیلی خجالتیم 🤦♀️🤦♀️
یادم نیست🙄
ولی حول و حوش ۵ دقیقه شایدم کمتر