2777
2789
عنوان

بچه 4 سالم روانیم کرد منم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 42 پست
من آتن چ خاکی بریزم سرم یادش بره حالم خیلی بده هی میاد بوسم میکته میگه دوست دارم. میخام بمیرم 

اه اعصابم بهم ریخت ای خدا... توروخدا بغلش کن بهش اطمینان بده ازش عذرخواهی کن

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

حتما الانم خوابیده و تو داری نگاش میکنی تو خواب آره؟😊

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۳.۵,  تا یه مدت تا کار بدی میکرد میگفت مامان میری اتاق درو میبندی؟ میگفتم نه عزیزم هیچوقت اون ک ...

امروز داشت آب می‌ریخت رو فرش رفتم لیوانو بگیرم. دیدم ازم خیلی نرسید. دستشو گرفت گفت نه نه نیا. 

نابود شدم😭گفتم لیوانو میخام مامان آروم شد. ولی بازم هی نگام می‌کرد می‌ترسید. 

ولی هی میاد بوسم میکنه پس چرا اگه ازم میترسه

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
اه اعصابم بهم ریخت ای خدا... توروخدا بغلش کن بهش اطمینان بده ازش عذرخواهی کن

همه این کارا رو کردم خدا 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
حتما الانم خوابیده و تو داری نگاش میکنی تو خواب آره؟😊

اینقدر سرم درد میکنه امروز چشمام باز نمیشد. خوابیده اونطرف پیش باباش

دیگه تو ذهنش می مونه،چون من پسرم ۳.۵ سالشه،چندوقت پیش رفتم پارکینگ وسایل بیارم گفتم مامان بشین الان میام گفت باشه، رفتم درو هم قفل کردم که پشت سرم نیاد از پله ها بیفته، پارکینگ بودم دیدم صدای داد و فریادش میاد میکوبه به در، تا برسم بالا بچم هلاک شد، از اونموقع هررووووز میگه مامان چرا رفتی وسایل بیاری منو تنها گذاشتی من ترسیدم 😣

متاسفانه هیچ وقت از یادش نمیره

شما خب زود عصبی شدی و این حالت نرمال نیست به خاطر شرایطتون

بهتره که به روانپزشک مراجعه کنین اگه تو شرایط سختی هستین خیلی کمکتون میکنه از این حالت عصبانیت خارج بشین

بیمارستانای دولتی دارن با بیمه نصف قیمت حساب میکنن و میتونن حتی ارجاع بدنتون به روانشناس همونجا که بیمه نصف قیمت حساب میکنه 

لطفا جدی بگیرین سلامت روانتونو💞 خیلی از اوقات هست که هممون توی همچین شرایطی گیر میکنیم و واکنش های بیش از حد نشون میدیم که دقیقا یک ثانیه بعدش پشیمون میشیم ولی دیگه کار از کار گذشته... 

این رفتار شما اثر بدی روی بچتون میذاره و چون سنش کمه زیاد با مرگ آشنایی نداره اگه همینشکلی ادامه بدین ممکنه اگه دعواش بشه با دوستاش چاقو برداره و بزنه چون فکر میکنه اتفاقی نمیفته اگه اینکارو بکنه(یا حتی به خود شما و شوهرتون یا فامیل)... حواستون بهش باشه 

و صد البته که بزرگ هم بشه این تاثیر روش میمونه که مادرم منو با چاقو تهدید کرد و متاسفانه یا خوشبختانه خاطرات بد پاک نمیشن تازه ممکنه صدبرابر بهشون اضافه بشه...

دیگه تاحد امکان جلوی خودتونو بگیرین که کتکش نزنین و این تهدیدها رو انجام ندین و به فکر بهتر شدن شرایطتتون باشین

بازم میگم تحت شرایط سنگین روانی چه مشکل از عامل بیرونی(مثل دعوا با خانواده و..) یا درونی(افسردگی و...) خیلیامون کارایی میکنیم که افتضاحه و پشیمون میشیم و روانپزشک و روانشناس برای اینجور مواقع به ما کمک میکنن 

روانپزشک با دارو میتونه هورمونهای خوشحالی و.. مارو تنظیم کنه که این واکنشامون کاهش پیدا کنه و ما باروانشناس هم میتونیم حرف بزنیم و خودمونو خالی کنیم و اون هم به ما راهکار بده که کم کم بتونیم تا حد امکان سازگاری پیدا کنیم با محیط اطرافمون

آرزوی بهترینا برای خودت و بچت دارم❤

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
دیگه تو ذهنش می مونه،چون من پسرم ۳.۵ سالشه،چندوقت پیش رفتم پارکینگ وسایل بیارم گفتم مامان بشین الان ...

پس چکار کنم من خاک بر سر

امروز داشت آب می‌ریخت رو فرش رفتم لیوانو بگیرم. دیدم ازم خیلی نرسید. دستشو گرفت گفت نه نه نیا.  ...

نه بوس کردنش بخاطر ترسش نیس که،میدونی بخاطر چیه؟ چون بعد از اون کارت باهاش مهربونت از قبل شدی اونم محبت رو حس میکنه و در جوابش میاد بوست میکنه😊

نه بوس کردنش بخاطر ترسش نیس که،میدونی بخاطر چیه؟ چون بعد از اون کارت باهاش مهربونت از قبل شدی اونم م ...

کاش یادش بره بخدا الانم سر در دارم. حالم خیلی بده 

پس چکار کنم من خاک بر سر

چاره ای نداری جز اینکه مدام بهش اطمینان بدی که دوستت دارم و نمیخوام بهت آسیبی بزنم

اصلا نفهمیدم چی شد. اگه بدونی چقدر خانواده شوهرم اذیتم میکنم برام خون گریه میکنی بخدا. 

هرچقد كسي عصبيت كرد با بچه بدرفتاري نكن بلكه بيشتر بهش محبت كن كه فردا پشتت باشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
کاش یادش بره بخدا الانم سر در دارم. حالم خیلی بده 

یه مرور یادش میره ایشالا عزیزم خودتو ناراحت نکن