2777
2789
عنوان

خانما موضوع حیاتیهه

87 بازدید | 15 پست

دوست صمیمیم با یه پسری رفیق همینجوری معمولی بود بعد آغا میگه پسره قلب من سیوم کرده حالا ما گیجیم منظورش چیه دوستم پیشم نشسته میگه چی بهش بگیمم

تا نیومده مستقیم بهش بگه یا لاس واضح نزده اصلا به خودش نگیره چیزی هم به پسره نگه 

پسره که مشخصه اومده نخ بده لاس بزنه اما بزار چند قدم اول رو خودش بیاد جلو 

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
تا نیومده مستقیم بهش بگه یا لاس واضح نزده اصلا به خودش نگیره چیزی هم به پسره نگه پسره که مشخصه اومده ...

خب الان چی بهش بگه نمیشه هیچی نگه 

هیچ واکنشی نشون نده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان چی بهش بگه نمیشه هیچی نگه هیچ واکنشی نشون نده؟

یعنی پسره اومده اسکرین فرستاده یا مستقیم گفته من تو رو قلب من سیو کردم ؟ 

یعنی پسره اومده اسکرین فرستاده یا مستقیم گفته من تو رو قلب من سیو کردم ؟

نه جریان ازین قراره که اول اسکرین فرستاد از یه چیز دیگه دید پسره خط زده یچیزی رو گیر داد بهش اون چیز چیه 

اونم اومد اسکرین گرفت تا سیوش   کرده ماه من بعد دوباره گرفت گفت در واقع این سیوت کرده بودم

نوشته بود ک.خل 

بعد دختره گیر سه پیچ داد آخر چی سیو کردی اونم گفت نمی گم و نمی گم آخرش اینقدر فشار آورد دختره در ازای گفتن یه چیز دیگه بهش از زیر زبونس کشید پسره گفت اگر بگم شاید پررو شی و اینا بالاخره گفت قلب من سیوت کرده بودم

نه جریان ازین قراره که اول اسکرین فرستاد از یه چیز دیگه دید پسره خط زده یچیزی رو گیر داد بهش اون چیز ...

اگه میخواد باهاش در حد همون دوست بمونه بگه عه چه بامزه و گوگولی اسمم سیو کردی اگه نه هم که ی نخ ریز بده ازش بپرسم درباره اسمش که خودم پسره بگه 

به پسره گفت مرسی لطف دارییی چطوره؟

خب میخواد باهاش بره تو رابطه با میخواد فقط دوست معمولی بمونه 🤦🏻‍♀️

معمولی

خوبه پس جوابش بیشتر کشش نده پسره هم از ایناس که میخواد از فاز دوستی وارد رابطه عاشقانش کنس مشخصه

واقعا میخواد این کار کنه؟

آره دیگه چرا ی پسر باید اسم دوست معم‌لیش رو اسمی سیو کنه که بقیه پارتنرشون رو سیو میکنن ؟ میخاد با دوستت رل بزنه یا داره غیر مستقیم میگه ببینه دوستت هم خوشش اومده یا نه که یک موقع اگه دوستت خوشش نیومد مستقیم نگه که هم ضایع بشه هم دوستشون خراب بشه یا هم گذاشته تو آب نمک