2777
2789
عنوان

بیاید از گندکاری بچه هاتون تعریف کنید😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3747 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر کوچیکم پارسال یکسال ونیمه بود صبح زود پاشده بود رفته بود تو دسشویی دیدم صدا شرشر میاد نگاه کردم باباش وداداشش خوابن وحشتزده رفتم سمت دسشویی دیدم کل فرش خیسه شلنگ رو گرفته بود بیرون آب داغ بود میسوخت وهیچی نمیگفت جیغ زدم همه از جا پریدن

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

بچه من ۱ سال و نیمشه خودکار و غلط گیر خیلی دوست داره یه روز دستش بود گرفت تموم مبلمو خودکاری کرد 

نوزاد بود امکان نداشت موقع پوشک عوض کردن یه دور خودشو  و منو خیس نکنه 

یه شب وسط شب پی پی کرد حال نداشتم برقو روشن کنم دستمال مرطوبو مای بی بیش بالا سرم بود  گرفتم تمیزش کردم یهو حس کردم داره یه چیزی ملچ مولوچ میزنه سریع برقو روشن کردم دیدم کع تا من مای بینی رو باز کنم اقا جیش کرده همه رو رو سر و کله خودش یه ذره که رو دهنش ریخته رو داره با چه اشتهایی میخوره 

شاهکارپسرم سیبودادم دستش بخوره باخوشحالی اومدمامان برات دختردرست کردم 😂😂😂

پسرتون بسیار خلاق و باهوشه... چند سالشه؟ اگه چهار پنج سالشه کلاس های خلاقیت که پیش زمینه ی رباتیک هست خیلی به دردش میخوره,  با این چیزی که درست کرده در زمینه رباتیک و خلاقیت استعداد خوبی داره 

دیدم دماغش ورم کرده شبا خس خس میکرد چراغ قوه انداختم دیدم نخود سبز شده تو دماغش!

وای پسر منم یه بار موقع خواب دیدم بینیش گرفته. نگو خیار رو کوچولو کوچولو کنده کرده تو دماغش.. شب تو خواب گریه کرد و نفس عمیب کشید خیار از بینیش میومد بیرون.

یه بارم دم صبح زود بیدار شده بود من خوابم میومد، گفت موهاتو شونه کنم. اخه موهام بلند هست و میگفت تورو ارایشگاه میکنم. یه لحظه با صدای قیچی پاشدم دیدم بللله موهامو قیچی کرده خودشم از پس کله ام.

چیکار کردی بعدش؟؟؟ با اون همه برنج خیس؟؟

ریختم افتاب و تا یه مدت کته میخوردیم😆😅🤣

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 
پسرتون بسیار خلاق و باهوشه... چند سالشه؟ اگه چهار پنج سالشه کلاس های خلاقیت که پیش زمینه ی رباتیک هس ...

اینوپارسال وقتی ۳سالش بوددرست کردالان ۴سالشه متاسفانه منطقه ای که زندگی میکنم ازاینجورکلاسانداره