2777
2789
عنوان

بیاید از گندکاری بچه هاتون تعریف کنید😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3747 بازدید | 105 پست

پسرمو تازه از پوشک گرفته بودم اونموقع خونمون ویلایی بود و پسرم داشت تو حیاط بازی میکرد و منم تو آشپزخونه مشغول کار بودم ....یه نیم ساعت گذشت دیدم سروصدایی از بچم نیست رفتم سرش بزنم که....چشمتون روز بد نبینه...دیدم پی پی کرده بعد با دست گوله گوله کرده و مرتب چیده تو آفتاب😷😄🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

امشب کوکو سبی زمینی درست کرده بودم

همسرم به شدت حساسه رو تزئین غذا 

بزور شکلشون دادم که بخوره چون هنسرم بیشتر گوشتی برنجی دوست داره 

حالا پسرم کلشونو له کرده بود خیارشور گوجه بهم ریخته بود سس رو ریخته بود رو فرش تازه گذاشته بودم سر سفره منم کتکش زدم انقد داد زدم الان سرم داره منفجر میشه

بعد الانه خوابید هی بوس میکنم دلم نیومد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمو تازه از پوشک گرفته بودم اونموقع خونمون ویلایی بود و پسرم داشت تو حیاط بازی میکرد و منم تو آشپز ...

وای پسر منم پارسال این کارو کرد با این تفاوت که خیلی وسواس به خرج داد با دوتا چوب برداشته بود ریخته بود تو باغچه مورچه ها بخورن  میگفت براشون غذا بردم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

واای خداا😂😂 قیافت دیدنی بود اونموقع😂

فقط یراست رفتیم حمام...

گوله ها رو شستم 🤮

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من زیاد رو نمیدم به بچه ها ولی مامانم خیلی آزاد میذاره .دخترم بالای چهار پایه بلند لحاف وبالش گذاشته بود که مثلا خونه درختیه تو حیاط همونجاهم خوابش برده بود از بالای چهار پایه به ارتفاع ۱٫۵افتاده بود رو کاشی های حیاط  مامانم می گفت همش خداخدا می کرده ضربه مغزی نشه  

خدایا شکرت

وای پسر منم پارسال این کارو کرد با این تفاوت که خیلی وسواس به خرج داد با دوتا چوب برداشته بود ریخته ...

ای واااای....تو باغچه کود انسانی ریخته🤣🤣

باپسرم رفته بودم فروشگاه ٣سالش بود يهوديدم نيست يه لحظه سربرگردوندم ديدم يه چيزي مثل توپ از زير كركره برقي مغازه بغل فروشگاه به زور ردشدرفت تومغازه فهميدم پسرمه وشروع كردم سروصداكه صاحب مغازه كيه حالاصاحب مغازه هنوزاونجابودوريموت وزده بودمنتظربوددركاملابسته بشه تابره يعني مردم وزنده شدم اگه پسرمر نديده بودم تاشب اونجاميموند ومن اصلا فكرشم نميكردم ممكنه اونجاباشه خداخيلي رحم كرد

من دوتا پسردارم چهارسالسه یکیسم دهدماهه هست خداروشکر از ابنکارا فعلا ندیدم چقدر پرحاشیه هستن بچه هات خدا حفظشون کنه فک کنم بیشتر خودتونم خوابتون سنگینه بیخالین خحخ خیلی پرماجرا بودین

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

حالا خواهرم ۴ ساله اش بود 

بعد تازه اسباب کشی کرده بودیم مامانم سرگرم بود حروف الفبا من داشتم برداشته بود کرده بود تو بینی اش نفش نمیومد بردیم دکتر درآورد