2777
2789
عنوان

بیاید از گندکاری بچه هاتون تعریف کنید😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3747 بازدید | 105 پست
قشنگ شده بود😂

بیچاره میگفت چن روز میشستمش  

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم دو سالو نیمش. بود تی وی رو خط خطی کرد 

با ته تیز گل مصنوعی 

تی وی رو کرده بود تخته سیاه خودش🤦🏼‍♀️

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂

۲ تا ۲ قلو

یه بار مهمان میخاس بیاد بعد ۶ ساعت همه جارو تمیز کردم عالیه رفتم آب بخورم غذاهارو درست کنم دیدم آوردن شیشه آبلیمو هارو ریختن زمین دارن سر میخورن 

بعدش : یه بار هم زدن تلوزیونو شکستن

دکترای پرستاری  : سوالی دارید بپرسید

با اجازه استارتر عزیز 

دوستان لطفا برا امضام دعا کنید یه خواستگار خوب برام بیاد ازدواج کنم خوشبخت بشم.....🥺🥺🥺🙏

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

داداش کوچیکم وقتی کوچولو بود واکس کفش برداشته بود همه در اتاق رو رنگ کرده بود 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 

۲/۵سالش بود بردمش زمین فوتبال ساحلی هیشکینبود فقط خودمون دو تا بودیم. بهم گفت جیش دارم 

اوردمش گوشه زمین سرپاش کردم که جیش کنه یهو گفت پی پی دارم😵التماسش کردم گفتم نکنیا تا اینو گفتم کار تموم شد😵شروع کرد😵

رفتم از کیفم یه دسمال برداشتم پاکش کردم بعد یه پلاستیک داشتم دستمو کردم توش محتویات رو با شن و ماسه برداشتم انداختم سطل اسغال😵🤧😂

با اجازه استارتر عزیز  دوستان لطفا برا امضام دعا کنید یه خواستگار خوب برام بیاد ازدواج کنم خوش ...

ان شالله خوشبخت بشی یه همسر وهمسفر خوب نصیبت بشه

پسرم ۱۵ ماهشه. یک ماه پیش پی پی کرد بردم حموم شستم تمیز همسرم تو اتاق ورزش میکرد گذاشتمش پیش همسرم برم مای بی بی بیارم مای بی بی کنم کلا ۵ دقیقه طول نکشید شوهرم صدا زد لیلا این بو چیه میاد رفتم تو اتاق دیدم پسرم دوتا بزرگ گذاشته بالا سر همسرم بوش شدید بود انقد خندیدیم

بیشتر ببینید
خواهرم یه پسر ‌سه چهار ساله داشت دخترش تازه دنیا اومده بود رفته بود تو حیاط دنبال کاراش بعد اومده بو ...

شما اصفهانی هستین؟انگار مثل اونا حرف زدین😅😅

کاربری دست دونفره 🤭از تناقض تاپیک ها تعجب نکنید 
شما اصفهانی هستین؟انگار مثل اونا حرف زدین😅😅

نه شیرازی

من وقتی بچه بودم هو چ کارا ک نکردم😂

معجون درست میکردم مثلا اختراع میکردم وقتی خیلی بچه بودم کل خونه زندگی مامانمو دارچین خمیر دندون مایع کروم همچین می‌ریختم تو لیوان معجون درس میکردم میزدم پای درختا 😂