2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 11098 بازدید | 543 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرم از درآمدش ماهی ۴۰ به همسرش میده که برای خودش خرج کنه و زن داداشم کلی به خانواده خودش کمک می‌ک ...

حدس میزدم زنه کیسه کیسه برنج میبره 

همون دیگه با این درآمد به راحتی میتونستین حداقل یه دختر ثروتمتد میگرفتین نه از دارغوز آباد سفلی یه دختر نخورده ی ندید بدید 

احتیاج به کمک مالی دارید؟

در اون صورت بهتره برادرتون کمک کنه

اگر احتیاج مالی نیست

پس احتیاج به کمک برادرتون هم نیست

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

در برابر زنی که اینقدر بی منطق هست آره درسته 

درآمدی که شما گفتی درآمد خوبی هست و می تونه رفاه نسبی برای زن داداشت و بچه هاش فراهم کنه 

به نظر من بعد فراهم کردن رفاه نسبی برای خانم و بچه ها آقا می تونه درآمدش رو برای کمک به خانواده، یتیم و فقیر خرج کنه 

احیانا برادرتون خانواده ای داشته که بزرگش کردن و حمایتش کردن و الان به این درآمد رسیده...من نمی دونم بعضی خانم ها و آقایون  چرا فکر می کنند بعد ازدواج صاحب جان،مال و ...همه چیز پسر یا دختر هستند

بابا ازدواج کردید، برده و کنیز که نگرفتید

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
برادرم از درآمدش ماهی ۴۰ به همسرش میده که برای خودش خرج کنه و زن داداشم کلی به خانواده خودش کمک می‌ک ...

نارادت نشی ها از غیرت برادرت هست

چطور پول برادره برا خانواده عروس حلاله برای مادری که اون همه زحمت و شب بیداری و...کشیده براش حرام

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

بستگی داره برادتون قبل ازدواجم همینجور بود درامدش، یا با کمک خانومش پیشرفت کرده

در اینصورت زنش حق داره نظر بده راجع به پول

اما اگه خودش به خانوادش کمک میکنه، برادرتون می‌تونه صحبت کنه که مثلاً دلش میخواد به خانواده خودشم کمک کنه

و زنداداش حق مخالفت ندارن

اگه بده واسه همه بده ،فرق گذاشتم نداره

ولی در کل اگه مادرتون احتیاجی نداره ،اصلا نگیرید بهتره حتی اگه خودش خواست کمک کنه، هم غرورشون آسیب نمی‌بینه ،هم برادرت سرش بالاست جلو همسرش

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

اینو باید بزارن درس عبرتی باشه برا پسردوستا و اونایی که دنبال جنسیت پسرن اخرش یه بی غیرتی میشن عین ...

عزیزم همیشه هم اینطوری نیست 

پسر بی غیرت و بیعار زیاد داریم 

پسر خوب و عالی هم زیاد داریم همه چی به تربیت هست 

من شوهرم بیشتر مایحتاج خونه مادرش رو می‌خره برنج، گوشت، ماکرونی و ...

یعنی هر وقت برا خونه خرید می کنه برای مادرش هم خرید می کنه مادرش هم بیشتر اوقات وقتی از سرکار میام برام ناهاردرست می کنه دیگه مجبور نیستم خسته و کوفته از سرکار برگردم ناهار درست کنم، پسر سه ساله ام رو هم نگه داری می کنه برعکس خیلی از مادرشوهرهای همکارهام اون یکی برادرشوهر هم که تهران کار می کنه ماهی ۵ میلیون می ریزه حساب مادر شوهرم که همه رو خرج بچه های من، خودش و...می کنه 

پدر شوهرم آدم بیفکری بود و تمام مال و اموالش رو به باد داد حالا مفصل هست بگم ولی این رو بدون الان مستاجرن به همسرم گفتم هر وقت وسعمون رسید براشون خونه هم می خریم چون الان تو شغلش کم کم داره پیشرفت می کنه و آینده خوبی داره شغلش

من پسرهام و همسرم و برادرشوهرم جونشون رو هم برای مادرشون میدن و همچنین پسرهای من رو هم داره مثل بچه های خودش قدر دان و عالی بزرگ می کنه، جوری که پسرم همیشه دستم رو می بوسه و میگه مامان بابت تمام زحمات ازت ممنونم 

من نمی دونم اون هایی که اینطوری در مورد روابط مادر، پسر، برادر و خواهر فکر می کنند چطوری تربیت شدن البته متاسفانه خانواده مادریم هم زیاد برادر خواهریشون خوب نیست و نسبت به هم حسودن

بستگی داره برادتون قبل ازدواجم همینجور بود درامدش، یا با کمک خانومش پیشرفت کردهدر اینصورت زنش حق دار ...

عزیزم من همسرم بعد ازدواج با من تو ۱۲ سال با حمایت من و خانواده ام پیشرفت کرد یعنی تمام پیشرفتش رو مدیون من و پدرم هست خصوصا فداکاری خودم ولی همیشه می گذارم به خانواده اش کمک کنه و خوشحالم میشم چون هرچی باشه براش زحمت کشیدن و سالم بزرگش کردن به هر حال نظر ها متفاوته شاید من اشتباه می کنم ولی من با خود خدا معامله کردم و راضی هستم

عزیزم من همسرم بعد ازدواج با من تو ۱۲ سال با حمایت من و خانواده ام پیشرفت کرد یعنی تمام پیشرفتش رو م ...

خب شما انسانی، همه اینجور نیستن، بخشنده نیستن

به هر حال همون آدم هم حق داره تو زندگی که راجع به پولش نظر بده، به هر حال حق خانوم هم هست و سختیای قبلشو و نخور نپوشاشو خانوم تحمل کرده

دیگه بخشیدن و دست و دلبازی تو وجود ادمهاست

عزیزم من همسرم بعد ازدواج با من تو ۱۲ سال با حمایت من و خانواده ام پیشرفت کرد یعنی تمام پیشرفتش رو م ...

خودم از صفر با همسرم شروع کردیم، الحمدلله الان وضعمون خوبه

کمک هم خیلی کردیم

شده به آدمی که ندیدم هم کمک کردم، از پولی تا مایحتاج زندگی....

همسرم یه فامیل نزدیکی داره معتاده، صد بارم ترک کرده، دوبارشو خودمون هزینه کردیم،حمایت کردیم ترک کرد،از پول سیگارش بگیر تا خرج خونشون دادیم آقا فکرش درگیر نباشه مثلا!!! ،باز دو ماه بعد روز از نو روزی از نو شروع کرد مصرفو

خانومشم یه روز نرفت سرکار حداقل بخاطر بچه هاش، براش کار هم پیدا کردم با شرایط خوب دو روز رفت پیچوند، چون تنبله، مفت رو بیشتر دوست داره

حاضره با بدبختی هم سر کنه ولی باز نره کار کنه، هم سالمه هم شرایطشو داره برای شاغل شدن، اما

کارش اینه جلو همه خودشو بزنه موش مردگی دل بقیه بسوزه، پول بگیره

من قبلاً کمک میکردم، ولی بارها موذی بودنش و نقشه کشیدن اش و ... بهم ثابت شده

آدمی هم نیست فهمش برسه بابت خوبی دیگران، بقیه رو به چشم طعمه میبینه، نمیگه طرف خوبی کرد میگه من زرنگم ازش کندم!

جلو خودم درباره دیگران که کمکش کردن صحبت کرد و من متوجه ذاتش شدم

حالا اصلا دلم نمی‌خواد قرونی بهش کمک کنم، زورم میاد خودم چند سال تو سرما گرما پای پیاده رفتم سر کار از کله صبح تا شب، این نشسته بغل بخاری زیر کولر 

الان ما خرج بیفکری های خودش و همسرش و بدیم؟!