2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوای شدیدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتم خودش فهمید یکم درش گشاد شده بود همین دید شک کرد پسرمم هی گفت بخدا مامان گشادش نکرده🤦‍♀️

راضیش کن خودت بری یه جا کار کنی متاسفانه مرد خسیس درست بشو نیست

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
شوهرت کلا شمارو رو موجود اضافه میبینیه که میخوری از پولش این جور مردا رو باید با مهریه گرفتن ذلیل کر ...

دقیقا مثلا این ماه خودشو پسرشو بیمه تکمیلی کرد منو نکرد گفت براچی الکی پول بدیم استفاده نمیکنیم،تهدیدش میکنم طلاقمو بده نمیخوای مهریمو بده میگه۱۴تا سکه چیزی نیست که( مهرم۱۵۰تاس)،به جون پسرم همیشه هم منت خورد و خوراکی که براخونه میخره رو سرم میذاره

راضیش کن خودت بری یه جا کار کنی متاسفانه مرد خسیس درست بشو نیست

کارم هرجا نمیذاره برم فقط استخدامی اموزش و پرورش میذاره اونم من با این شرایط آخه چطوری بخونم اصلا با کدوم منبع بخونم قبول شم

واسه بچش کم نمیذاره منو آدم حساب نمیکنه اون میگه من حق ندارم یه قرون پول خرج کنم

متاسفانه چاره ای نیست آدمی که از اول خسیس باشه درست بشو نیست مگر اینکه صبر کنی بچت بزرگتر که شد خودت شاغل بشی😕

متاسفانه چاره ای نیست آدمی که از اول خسیس باشه درست بشو نیست مگر اینکه صبر کنی بچت بزرگتر که شد خودت ...

همه اینا به کنار به درک انقدرم بد دهنه تا درون آدمو با حرفاش میسوزونه نه بزرگتر کوچیکتر سرش میشه نه فامیل و اشنا ونه حتی پدرومادرخودشو آدم حساب میکنه فقط خودشو قبول داره😑

همه اینا به کنار به درک انقدرم بد دهنه تا درون آدمو با حرفاش میسوزونه نه بزرگتر کوچیکتر سرش میشه نه ...

میدونم چه حالی داری خیلی سخته ..

ولی حتما این کلاس شرکت کن 

شوهر منم همین بود خیییلی بهتر شده الان ..

پولم خیلی خرج میکنه برام  ..قبلا زورش میومد پول بده خانوادگی خسیسن ..

میدونم چه حالی داری خیلی سخته ..ولی حتما این کلاس شرکت کن شوهر منم همین بود خیییلی بهتر شده الان ..پ ...

با اینکه اصلا دیگه زورم میاد برای حل مشکلاتمون تلاش کنم..

ولی بده حالا شاید فرجی شد..

اینا خانوادگی خسیس نیستن همشون خوبن شانس من این اینجوریه😔

با اینکه اصلا دیگه زورم میاد برای حل مشکلاتمون تلاش کنم..ولی بده حالا شاید فرجی شد..اینا خانوادگی خس ...

وقتی خانوادگی خسیس نیستن که بهتره ....با چند راهکار اصولی درست میشه ..

چون بلد نیستی درست باهاش رفتار کنی ..بماند که خودش بداخلاقه ..

باید قلقش یاد بگیری از همون راه وارد بشی

شوهر من خسیس بودن جز ذاتشونه ..ولی درستش کردم