دیروز پسرم نوبت دکتر داشت اونم رفته بود سرکار ازش میپرسیدم میخوای بیای میگفت نه به من چند روز پیش ۸۰۰پول داده بود من۳۰۰شوخرج کرده بودم میترسیدم پول کم بیاد خودم ببرمش بهش گفتم پول بریز ببرمش نه ریخت نه هم گفت خودم میام،منم گفتم خدایا چیکار کنم به کی روبزنم پول بگیرم،آخرمجبور شدم از قلک پسرم۲۰۰تومن پول درآوردم
بعد یهو شوهرم اومد خونه که خودش ببرتش دکتر منم گفتم خوب شد پول پسرمو میذارم سرجاش...(اینم بگم شوهرم خیلی خسیسه حاضره جون به عزرائیل بده به من پول نده اون ۸۰۰ تومنم از یارانه بود که دست منه بهش قرض داده بودم ماه پیش، چند روز پیش بدون اینکه کامل پولو پس بده۸۰۰شو برگردوند)...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرت کلا شمارو رو موجود اضافه میبینیه که میخوری از پولش این جور مردا رو باید با مهریه گرفتن ذلیل کر ...
دقیقا مثلا این ماه خودشو پسرشو بیمه تکمیلی کرد منو نکرد گفت براچی الکی پول بدیم استفاده نمیکنیم،تهدیدش میکنم طلاقمو بده نمیخوای مهریمو بده میگه۱۴تا سکه چیزی نیست که( مهرم۱۵۰تاس)،به جون پسرم همیشه هم منت خورد و خوراکی که براخونه میخره رو سرم میذاره
متاسفانه چاره ای نیست آدمی که از اول خسیس باشه درست بشو نیست مگر اینکه صبر کنی بچت بزرگتر که شد خودت ...
همه اینا به کنار به درک انقدرم بد دهنه تا درون آدمو با حرفاش میسوزونه نه بزرگتر کوچیکتر سرش میشه نه فامیل و اشنا ونه حتی پدرومادرخودشو آدم حساب میکنه فقط خودشو قبول داره😑