من سه تا دختر دارم که هر کدومشون خیلی بد خرابکاری کردن
بزرگم الان ۱۲ سالشه ولی دو سالش که بود یادمه سرم درد میکرد قرص خوردم بعد یکم استراحت کردم یهو دیدم صدا قیچی میاد هنوز ویندوزم بالا نیومده گفتم هلیا چیکار میکنی؟؟؟دخترم گفت موهامو خوشگل میکنم از جا پریدم موهاشو از ته زده بود🥺😑😑موهاش خیلی هم قشنگ بود لخت و مشکی پر کلاغی بود یعنی اونروز خیلی بد بود
این از دختر بزرگم
وسطیم الان ۸ سالشه اونموقع که یک سالش بود روون راه میرفت
نصفه شب ساعت ۴ صبح خواب هفت پادشاه رو میدیدیم بعد دیدیم سر و صدا میاد یعنی خیلی بد بود همه تخم مرغ ها را شکونده بود انداخته زمین سر خودشو هم تخم مرغی شده بود کل کابینت رو که ریخته بود بهم کاهو و اینا رو هم همه رو ریخته بود تو سینک ظرفشویی لباس هایی هم که انداختم تو لباسشویی رو گذاشته بود تو یخچال یخچال هم درش باز مونده بود خوب شد لامپش نسوخت خوب شد سمت جوهرنمک و وایتکس نرفت
اینم از وسطیم
دختر کوچیکم الان ۵ سالشه ولی وقتی که ۲/۵ سالش بود تازه خوابش برده بود بعد منم خرید داشتم وسطیم و بزرگمو برده بودم بیرون فکر نمیکردم بلتد شه زود هم برگشته بودیم
رفته بود تو دستشویی لباسا من و دخترامو با یکی از پیراهنا شوهرمو برداشته بود انداخته بود رو کاشی دستشویی مایع دستشویی هم ریخته بود روشون مثلا میخواست بشورشون بعد تو بالکن خونمون یه شلنگه از اونجا اورد درازش کرده بود رو فرشامون همه جارو آب گرفته بود رو مبلا مایع ظرفشویی ریخته بود چراغ ها رو سوزونده بود
یعنی یه ماه طول کشید تا خونه رو جمع کنم
البته الان دیگه خانومن😊😇