2777
2789

من سه تا دختر دارم که هر کدومشون خیلی بد خرابکاری کردن 

بزرگم الان ۱۲ سالشه ولی دو سالش که بود یادمه سرم درد میکرد قرص خوردم بعد یکم استراحت کردم یهو دیدم صدا قیچی میاد هنوز ویندوزم بالا نیومده گفتم هلیا چیکار میکنی؟؟؟دخترم گفت موهامو خوشگل میکنم از جا پریدم موهاشو از ته زده بود🥺😑😑موهاش خیلی هم قشنگ بود لخت و مشکی پر کلاغی بود یعنی اونروز خیلی بد بود 

این از دختر بزرگم

وسطیم الان ۸ سالشه اونموقع که یک سالش بود روون راه میرفت 

نصفه شب ساعت ۴ صبح خواب هفت پادشاه رو میدیدیم بعد دیدیم سر و صدا میاد یعنی خیلی بد بود همه تخم مرغ ها را شکونده بود انداخته زمین سر خودشو هم تخم مرغی شده بود کل کابینت رو که ریخته بود بهم کاهو و اینا رو هم همه رو ریخته بود تو سینک ظرفشویی لباس هایی هم که انداختم تو لباسشویی رو گذاشته بود تو یخچال یخچال هم درش باز مونده بود خوب شد لامپش نسوخت خوب شد سمت جوهرنمک و وایتکس نرفت

اینم از وسطیم

دختر کوچیکم الان ۵ سالشه ولی وقتی که ۲/۵ سالش بود تازه خوابش برده بود بعد منم خرید داشتم وسطیم و بزرگمو برده بودم بیرون فکر نمیکردم بلتد شه زود هم برگشته بودیم

رفته بود تو دستشویی لباسا من و دخترامو با یکی از پیراهنا شوهرمو برداشته بود انداخته بود رو کاشی دستشویی مایع دستشویی هم ریخته بود روشون مثلا میخواست بشورشون بعد تو بالکن خونمون یه شلنگه از اونجا اورد درازش کرده بود رو فرشامون همه جارو آب گرفته بود رو مبلا مایع ظرفشویی ریخته بود چراغ ها رو سوزونده بود 

یعنی یه ماه طول کشید تا خونه رو جمع کنم

البته الان دیگه خانومن😊😇

آخی😂😍💓

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

خدا حفظشون کنه♥️♥️♥️

سه تا دختر داری که شآه نداره♥️

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یادمه یبار میخواستم خواهر کوچیکمو بغل کنم بعد افتاد زمین سرش خون اومد منم از خون میترسیدم😥غش کردم😥💔😂

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

اوخی عزیزم 😂 دختر منم خیلی شیطونی کرده ولی جدیدا چندبار تاالان یهو میبینم سکوت میشه  خونه 

میرم تو آشپزخونه اروم میبینم نمک و روغن ریخته رو زمین یا فقط نمک ریخته تا منو میبینه با دستش میده زیر کابینت ک 

مثلا من نبینم 😅🤩

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

یه باردخترخالم اومده بود خونمون ماهم حسابی سرگرم صحبت بودیم یهو حس کردم دخترم خیلی وقتع ساکته تو اتاقش رفتیم دیدیم بععععله تمام کرم پودر دخترخالمو خالی کرده بودروی موکت داشت یه کیفی میکردباهاش

اونموقع دوسالش بود

تاقبل از درآغوش کشیدنش گمان میکردم زندگی فقط زنده بودن است💜🦋⁦♥️⁩ یه صلوات مهمونم میکنی رفیق  

دخترمنم روغنو باملاقه برمیداره میریزع رو فرش

بالا سرشم ک میرم دندوناشو بهم نشون میده تادعواش نکنم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

😇😍 سه تا بلا دارم😂😂 البته به اندازه اونموقع بلا نیستن 

بچه باید بلا باشه🤭🤭🤭

بذار بزرگ بشن میبینی چه نعمت هایی داده بهت خدا🤍💫

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔