2777
2789
عنوان

بیاید از گندکاری بچه هاتون تعریف کنید😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3747 بازدید | 105 پست
فقط سومی😍😂 خداحفظشون کنه❤

اون که اصلا شوهرم مرخصی گرفته بود خونه رو تمیز کنیم 

بعد تازه آشغالا رو هم اومده بود پخش کرده بود رو زمین مثلا اونا رو هم شسته بود 

حالا آشغالامون پوشک،هسته‌هلو،هسته‌انبه،تفاله آبغوره و آبلیمو داشت اونارو تمیز میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانمی اینجا تعریف میکرد ریس همسرش مهمانشون بوده اونم چقدر رسمی  اینا مشغول پذیرای بودن از ا ...

وای خیلی بده😐😐

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
یه خانمی اینجا تعریف میکرد ریس همسرش مهمانشون بوده اونم چقدر رسمی  اینا مشغول پذیرای بودن از ا ...

یاد دختر خودم افتادم سوتین منو پوشیده بود اومده بود جلو پسر عمو شوهرم نانای میکرد🤕🤕🤕

دخترم چند روز پیش از کابینت شوینده ها ی نرم کننده تازه خریده بودم برداشت ریخت رو فرش آشپزخونه  ...

دختر منم خیلی فضوله یبار تو آموزشگاه موسیقی دختر بزرگم آبرومو برد بپرسشون تعریف کنم برات

من یه دوز دراز کشیده بودم دیدم صدایی از دخترم نمیاد صداش زدم اومد اروم کنارم نشست بعد رفتم ببینم چکار میکرده قیچی برداشته بود پتو گلبافت دونفره از پایینش چیده بود 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
من یه دوز دراز کشیده بودم دیدم صدایی از دخترم نمیاد صداش زدم اومد اروم کنارم نشست بعد رفتم ببینم چکا ...

اگه داری عکسشو بده ببینیم چه بلایی سر پتو بیچاره اورده😂😂😂

خواهرم یه پسر ‌سه چهار ساله داشت دخترش تازه دنیا اومده بود رفته بود تو حیاط دنبال کاراش بعد اومده بود سر بچه ها بزنه دیده بود گهواره سبزه پسره اسپری رنگ برداشته بود دختره رو رنگ کرده بود ...

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
اگه داری عکسشو بده ببینیم چه بلایی سر پتو بیچاره اورده😂😂😂

جر داده بود